kısa kısa #7


* çocuk dövmesi diye bişey var. 4-10 yaş arası çocukluğun vazgeçilmezidir bu dövmeler. bilimum sakız cips çikolata tarzı yiyeceklerden çıkan bu abidik gubidik dövmeler bir dönemin karizmatiklik anlayışını bitirmiştir. iğrenç şekillerden oluşması ile kız çocuklarını etkilemeye çalışan gençlik sürekli başarısızlıkla karşılaşmıştır. üstelik bir kola 4 5 tane yağıştırılıp 3 4 gün içinde dökülmektedir.ayrıca fazla ilgi çekmek isteyenler alın yanak gibi bölgelere de yapıştırabilmektedirler.

* buruk sevinç: çok çalıştığın sınavda nereden başlayacağına şaşırmak.

* 'dağlarım deldim tek başıma' şarkısını ferhat'n şirin için yazdığını biliyor muydunuz?(trt2 mode on)

* kıvanç tatlıtığ'un kötü bir oyuncu olduğunu sadece ben mi farkediyorum (herif yakışıklı diye nasıl bok atacağını şaşırmak)

* demet akalın şarkılarında eski sevgililerinden kazık yiyen kızlar sürekli işaret parmakları havada ileri geri sallayarak dans etmek zorunda mı? var mı böyle bir madde anayasada. bence olabilir bir araştıralım.

* deniz baykal, hugo'nun tolga abisi ve burak kut'un ölümsüzlük iksirini bulup sadece birbirlerine söylediği konusunda ciddi şüphelerim var

* denklemde x=x bulunca çok üzülüyorsunuz değil mi? bence öyle.

* 'biraz kestiriyim kalkıp çalışırım' hangimiz bu yalanı kendimize söylemedi ki zamanında.

* deterjan reklamı yazarı olmak: genelde ortamda elinde kireçlenmiş rezistansla takılan bir mavi tulumlu bir usta bulunur. ev hanımı denilen şahsa bağırır çağırır ne biçim insansın lan kalgon kullansana şeklinde. kadın da gayet üzgün şekilde ellerim kırılaydı da başka toz kullanmasaydım der. sonra hadi bakalım tamam üzülme al bu kalgonu kulan der mutlu şekilde biter reklam.

4 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Loana dedi ki...

Ay o resimdeki dövmeler yine bişeye benziyo. Nolduğunu bile anlamadığım mavili kırmızılı garip gubalak yaratıkları da sergilerdim ben kolumda. Allah ıslah etsin bu çocukları :b

littleiv dedi ki...

hepimiz bir dönem yaptık valla bunu. yalan yok

Adsız dedi ki...

özgün ol şahandan yeme deterjan olayını:D

littleiv dedi ki...

bi esinlenme yok değil :)

wibiya widget