Kısa Kısa #60

*Naber can okur gül okur yanakları al okur. Nasıl gidiyor hayat? Bak mesela ben işe girdim ne twitter kaldı ne blogger internetin i'sine uğrayamıyorum. Hayat gailesi ne yapıcaksın? Burada 2 yıldır türlü komiklik şakalara girdim biriniz bile gel littleiv senin sigortanı başlatalım demedi. Bu yüzden de işe girdim ben. Evet sırf siz sigorta başlatmadınız diye işe girdim.

*Metin-Ali-feyz al!

*Yazıya 'Drankk' diye espriyle girmem bilmem sizi rahatsız etti mi?

*Rahatsız olan varsa lütfen dışarı çıkabilir mi? Tamam yoklama almayacağım, çıkın lütfen dışarı.

*Heh şimdi kalanlarla güzelce yapalım tesptilerimizi. Hayır gülmiyceksen ne işin var blogda diğ mi?

*Hepiniz biliyorsunuzdur Esra Ceyhan'ın programında 'uçan adam Sabri' vakası yaşandı. Neydi efendim bir adam Kayseri otobüsünde giderken birden işte bir takım olaylar oluyor yerden yükselirken 'alllllaaaeeeeeğğğaaaah' deyü bir takım uçmalar kaçmalar ile stüdyonun içinde taklalar atarak oradan oraya yuvarlanıyor. Hepimiz çok güldük buna tabii ilk çıktığında 'lan ne salak adam ya' falan deyip. Ama benim orada asıl dikkatini dürtelemek istediğim nokta programın konuklarından Tarık -the şakşuka- Mengüç. Şimdi Tarık Mengüç bir zamanlar şakşuka şarkısıyla, hareketli ve heyecanlı danslarıyla, sarı saç esmer ten organizasyonuyla çok sevilmiş bir şarkıcı abimiz. Şimdi uçan adam abimiz programda kendini göstermek adına uçma numarsına girişirken Tarık Mengüç de yanında oturmaktadır normalde. Sabri bey yerde yuvarlanma (uçma) hareketine oturduğu koltuktan başlayarak seyircilere doğru diyagonal bir yörüngede başlarken bu durumdan çok korkan Tarık Mengüç de kaçacak yer bulamamasından dolayı uçan adam ile paralel bir şekilde koşuyor. Uçan adam tekerlenirken Tarık koşuyor. Yanyana böyle. Gerçekten komik bir görüntü. Eğlenceli.

                                                            tarık kaçıyor sabri uçuyor

*Müdür yardımcısı da tam yancı ha!

*Şimdi ben bir alışveriş merkezinde (ki kendisine avm deniyor, öyle denince daha da bir artist duruyor) çalışmaya başladım bir mağazada. Bu avm'nin tuvaletlerine girmek durumunda kalıyorum doğal olarak. Şöyle bir şey var ki tuvalet kabinlerinde tuvalet kağıtları resmen kaşıkçı elmas'ı gibi korunuyor. Böyle bir kutunun içine konulmuş, yetmemiş bir de o kutuyu kilitlemişler. Vay be dedim size. Vay be. G.tümüzü siliyoruz abi ennihayetinde, abartmamak lazım.

*Trabzon'sporlu üreme'.

*İzzet Altınmeşe'nin arabasının tozlu camına 'ben'i yıka yazdım. Bence o bundan hepimizden fazla etkilenecektir.

*Haydi yeter bu kadar. Görüşürüz, bir dahaki yazıya kadar gülmekten çekinmeyin.

10 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Daçe dedi ki...

vay anasını bu kadar kısasını da mı okuyacağıdık. vay bana vaylar bana. artık bi postta yirmi madde yazan öğrenci bro yok, artık çalışan bro var, emekçi bro var, sigortalı maaşlı bro var. kahrolsun kapitalizm. (ps: sen paranı kazan abi, en güzeli kendi paranı kazanmak)

zep dedi ki...

her şey eyi güzel de fotoğrftaki o kargacık burgacık yazı ne öle :)

ellerine sağlık bebekcik pek beğendi bu bağyan.

littleiv dedi ki...

o eskidendi daçe bro. emekçiyken komedi de bu kadar oluyo. espri de bu kadar oluyo.

eheh :)

zep dedi ki...

burayı okursa ilham amcamdan özür diliyorum öncelikle;
oha daçe ışık hızıyla yorum yapıp benden bile öne geçmişsin.

littleiv dedi ki...

okur babam burayı kesin :)

teşekkürler bebekçik :)

FKH dedi ki...

bro aldın şukuyu haberin olsun..

littleiv dedi ki...

sağolasın panpa :)

Daçe dedi ki...

@zep
tamamen tesadüfî.

Loana dedi ki...

uçan adam sabri olayı gerçekten çok başarılı incelenmiş littleiv tebrik ederim :D

bi de daha sık sık yazsan keşke diye sitem edicem ama o kadar çalışıyorum demişsin utandım söylemeye :b

littleiv dedi ki...

@loana;

Teşekkürler loana :) sık yazmaya çalışıyorum ama olmuyo işte. Neyse arada pcde yazıyı yazıp boş zamanda yayınlarim, deniycez.

wibiya widget