kısa kısa #34

*selamlar sevgili okurlar. gecenin bu vaktinde size maslak dolaylarından sesleniyorum. böyle sesimi kısık gibi düşünün, bir yandan da puslu böyle. hafif cızırtı. şimdi gelen şarkı isteklerini çalıcam size. evet evet ben o gece radyo yayını yapan radyocu oldum sizden habersiz. çok ani gelişti.

*üst paragrafta kimi kimi saçmaladığımı düşündüm. ama ellemek istemedim, sonuçta her halimi görmeniz lazım di mi?

*'hayır littleiv her halini görmek istemiyoruz' diyenlerini de anlıyorum aslında. ne bilim, hoş olmayan şeyler çıkabilir. hak vermiyo değilim.

*eğer bir yeri toplamaya üşeniyorsanız, o dağınıklıkta maksimum verimde yaşamayı öğreniyorsunuz. üşengeçliğin pis yanlarından biri, 'e ben böyle de yaşayabiliyorum' hissi. kötü yani.

*ne kadar ciddi böyle komiklikten uzak yazılar oluyor farkında mısınız? gece 2 diye olabilir mi? herkes buraya gülmek için mi geliyor acaba. yani bunu ben kendim çıkarmıyorum bu arada. gelen tepkilerden işe 'ahaha çok komik' efendime söyliyim 'ilahi littleiv' gibisinden benim komiksel şeyler yazdığımı belirten tepkiler alıyorum. bunun üzerine daha da komik gibi şeyler yazmaya çalışıyorum. beni sizler yarattınız'a bağladım olayı ya allah beni kahretmesin e mi? e.

*siklamen diye bir çiçeğin varlığı sizi de korkutmuyor mu?

*şimdi atasözü yapmak için denemede bulunucam. bakalım tutucak mı? gerçi şimdi atasözü gibi bişey söylesem en az bin senesi falan var benim ata olmam için. benden de ne biçim ata olur ya. deniyorum bakalım olucak mı? 'yenilik zamanla azalar bir şeydir.' bekliyorum. eğer ilerde bir gün biri diğerine söylerse ben mutlu olurum. inanırsak bu cümleyi atasözü haline getirebiliriz. olay nesilden nesile aktarabilmek. bunu başarırsak ata oldum demektir. insan heyecanlanıyor da biliyo musun?

*yani sonuçta ne kadar tırt atasözleri var. arkadaşın ata olsa yemin ediyorum ilaç için nesilden nesile aktarmazsın. benimkiler neden olmasın. bir umut yok değil içimde.

*eğer 4.sınıfsanız dönem boyunca pek çok kez sıçtın mavisini göreceksiniz demektir. kaç kere sabahladığımın haddi hesabı yok be.

*msn'e meğseğneğ ve program'a proğram diyen insan aynı kişi olabilir. pis herif.

*geçen gün kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yaptım. sonra kendimi kınadım.

*ben şeyi çok merak ediyorum. şimdi böyle kalemin ucundan tutuyoruz ya baş ve işaret parmaklamızınan. sonra yavaşça sallıyoruz kalemi. o böyle eğilmiş gibi oluyor hani. minik bir ilüzyon gösterisi. adeta bir deyvid kapırfiyıld'lık. acaba diyorum bunu ilk kim bulmuştur? ne yaparken rastgeldi de 'abaaaav negzel laaan ehehe mehehe' diye gülmüştür falan. arkadaşlarına göstermeden önce yaşadığı heyecan falan. ben bazen bunları düşünüyorum.

5 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Daçe dedi ki...

deniyorum bakalım olucak mı? 'yenilik zamanla azalar bir şeydir.'

bi türkçe hatası olmasa olucakmış da, bak görüyo musun peeh. gitti güzelim atamın güzelim sözü..

z.t. dedi ki...

uykusuz gecelerin güzel saçmalıkları :D

her haliniz bana ait, affetmem, kırırım. sevgiler.

bugün anlattığım kırmızı gül mithosundan sonra acaba kalemi o şekilde bızıklamak ilk kimin aklına gelmiştir die hafiften bi düşündüm ama verdiğim sözü tutamayıp cevap veremiyorum :D

littleiv dedi ki...

@ daçe; gelecek nesillere örnek olsun diye düzletmiyorum typo'u. böyle ata olmaz olsun :)

@ z.t; ya işte kırmızı gülü herkes bir şekilde açıklar. önemli olan o kalem sallayan abi :)

Adsız dedi ki...

Çok tırt yazı olmuş:D

littleiv dedi ki...

@özkan; teşekkürler ahahah :)

wibiya widget