Hey Fellas


Böyle argo bir başlık ile tekrar buralara dönmekten bir nebzeolsun utansam da yine de 'kendi blogum lan severim de söverim de' diyerek karaktersizlik örneği sergileyerek merhabalarımı sunuyorum size sevgili okurlar.

Şimdi size şeyden bahsetmek istiyorum. Mmm. Şeyden. Ya ben konu bulamadım ya. Valla hiç hazırlanmadan da geldim yeni kayıt sayfasına. Kesin bişeyler yazarım nasıl olsa diyerek başladım ama hiç bişey gelmiyo aklıma. Tüm yazabilme kabiliyetimi kaybettim mi yoksa. Lan zaten bok gibi yazıyordun ne kabiliyetinden bahsediyorsun diyen olursa aranızda valla üzülürüm. İçime kapanırım hep. Sonra başkaları arkamdan 'ya aslında çok zekisüpermükemmel bir insan ama biraz asosyal, insan içine çıkamıyor, delilikle dahilik arasındaki o ince çizgide gidip geliyor' der buna inanıyorum.

Neyse efendim ne diyordum (buna da tavım ha, ne diyordum diyor bak. halbuki yukarı baksa ne yazdığını görecek ama işte konuşma tarzı yazdığı için arada böyle şeyler söylüyor falan, tüh senin kalıbına, tüh sana) konu bulamadım ben. Gerçekten çok talihsiz bir durum yazan bir kişi için bu. Yani dünya üzerinde milyarlarca olay oluyor durum var ve sen yazı konusu bulamıyorum vik vik diye geliyorsun. Ben sizin yerinizde olsam çok pis kınarım kendimi. Aslında konu var çok. Onları da kısa kısa diye yazıyorum ama böyle giderse tüm yazılar kısa kısa başlığında olucak, ondan da utanıyorum biraz. Uzun yazı yazmaya çok heveslendim bu aralar. Anket koydum ona oylar gelmiş. Anket kapansın sonuçları da koyucam buraya. Ona göre uzun yazılar yazabilirim, bakalım.

Ha bu arada fotoğrafa bittim. Bülent Ersoy'u kim kadın ve erkek tuvaletine koymayı aklına getirdiyse alnından öpüyorum. Ama böyle döşü kıllı bir erkekse elini de sıkabilirim, abartmaya gerek yok. Neyse bu da böyle bir geçiş yazısı olsun. Yakında tekrar görüşmek üzere.

10 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

z.t. dedi ki...

ahaha fotoya bittim :D

konu bulamamakla ilgili yazmışsın aslında :) bkz: brdağa dolu tarafından bakmak/bakmayı denemek :)

littleiv dedi ki...

aa evet öyle bakınca olmuş bu yazı :)

foto enfes ya :)

Madam de la Red dedi ki...

ehe:)

littleiv dedi ki...

bunu gülme efekti olarak alıp teşekkürler diyorum :)

Madam de la Red dedi ki...

ihi:)

z.t. dedi ki...

bık bık

Daçe dedi ki...

obaa burda bana pek çok laf gelmiş. intikam! :P :D

littleiv dedi ki...

konuşma tarzı muhabbetini diyosan ben de yapıyorum olm kendime dedim ben orda :)

Daçe dedi ki...

ben anlamam, o intikam ufak çaplı da olsa alınacak :P

littleiv dedi ki...

ahaha gel al, konuştur kalemini :)

wibiya widget