Traş Oldum Hele Hele.. (Dev Bonus)

Merhaba sevgili okurlar. Size bugün kız blogu tadında sesleneceğim. İşte efendim geçtiğimiz günlerde yaptıklarım olaylarla aranızda olacağım. Her ne kadar bu konuda tecrübesiz olsam da okuduğum bloglar sayesinde bunu başarabileceğime inanıyorum.

Ben bugün traş oldum sevgili okurlar. Daha öncesinde bir adet toka vasıtasıyla ensemde kafamın arkasında topladığım saçlarımla arz-ı endam ediyordum. Kendileri yaklaşık 1 buçuk senedir berber ya da kuaför görmemişti. Evet yanlış duymadınız, kuaför. Ben daha önceden kuaföre de gittim sevgili okurlar. Böyle bay bayan ortak saçlarımızı kestirdiğimiz adeta buram buram avrupailik kokan o yerler. Eheh şaka be, benim gittiğim yerde hiç bayan olmuyordu. Ama daha önceki gittiğim berberlere oranla bariz kaliteli bir mekan, zaten fiyat tarifesinden de bu belli oluyordu. Düşün yani 'abi ben öğrenciyim de.. indirim?' şeklinde bir yaklaşımda bulunmaya bile utanıyorum, o derece.

Nese efendim annemin yoğun traş ol isteklerine ve sevgilimin bonus yap yine yalvarışlarına dayanamayarak sabah kalkınca adeta kafka'nın böceğe dönüşmesi gibi ben de bonusa dönüşmek isteğiyle dolup taşmıştım. Gerekli her şey hazırdı ve ben yaklaşık 1 buçuk sene aradan sonra traş olucaktım. Traş olmanın nasıl bir şey olduğunu bile unutmuştum. 'Buraya mı oturuyoruz? Hmm tarş, tras uff traş heh traş olmaya geldim' gibi şeyler söyeyebilirdim. Korkuyordum açıkçası.

Berbere girince o ilk gerginliğimi sürdürdüm sevgili okurlar. Bu arada okurlar okurlar diye sesleniyorum size ama alınmıyorsunuz değil mi? Yani isminiz bilsem isminizi söylerim ama her biriniz gizli gizli nickler almışsınız o sebepten ortak bir isim buldum okurlar diye öyle sesleniyorum size. Neyse ne diyorduk berbere girdim işte oturdum, hafiften yumuşak bir abiye nasıl kestirmek istediğimi uzun bir süre anlattım ama anlamadı 'nese bir yıkayalım da sonra bakarız' gibi bir şeyler söyleyip beni çırak gence emanet etti.

İlk kez kafamı arkaya yatırıp saçlarımı yıkatıyordum sevgili okurlar. Allaam o ne güzel bir şeydir ya. Yemin ediyorum bu kadınların neden sürekli kuaförlerden çıkmadığını daha iyi anlıyorum şimdi. Sırf o kafayı arkaya yatırıp saç yıkatma olayı yüzünden gidilir be. İşte şampuanı dolgunlaştırıcısı (oha!) kremi masajı falan derken bu güzel dakikaların sonuna geldik. Kendimi berber koltuğuna bıraktım. O aylardır günlerdir uzattığım saçlarım kıtır kıtır kesilicekti. Başka bir berber abi geldi ona anlattım. Böyle böyle bonus istiyorum kısalsın istiyorum dünya barışı istiyorum falan nasıl kaptırmışım kendimi. Neyse abiyle anlaştık başladı kesmeye.

Başta çok hissizken sonra birden üzüntü kapladı vücudumu. Her makas darbesinde biraz daha garip oluyordum. Ama yeni bonus littleiv daha iyi olabilirdi. İlerledikçe bariz kısaldı saçlar, ilk etapta ciddi anlamda 'aha sıçtık' dedim. Kötü gözüküyordu ve berber abinin moralini bozmamak için 'hıhım hıhım oldu gerçekten çok güzel oldu hıhım' temalı surat ifadeleri yapıyordum. O kadar bilgiyi yüz ifadesiyle nasıl veriyordun a littleiv diyecek olursanız o da benim işim der sıyrılırım sorularınızdan çılgınca.

İşlem bitti ayağa kalktım. Artık gerçek bir bonustum. Abi nasıl kabarttıysa saçları şu fotoğraftaki İverson gibi olmuştum.
Evet İverson hastası biri olarak ona benzemek güzeldi. Tabii olası gelecek tepkiler 'hmppsss puhahahahah' şeklinde olursa bir miktar üzülebilirdim ama kararlı görünüp 'yok abi bi' iki haftaya toplar kendini eheh meheh' diye cevaplar verebilirdim.

Sonuç olarak bonus oldum dostlar arkadaşlar. Bundan sonra böyle. En yakın zamanda başka bir yazıda görüşmek dileğiyle. Esen kalın.

8 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

z.t. dedi ki...

ahahahaha amma büyütmüşsün saç kestirme işini yahu :D

ek olarak bence pek güzel oldu bonus kafanız, sevdik ta derinden.

z.t. dedi ki...

ahahahaha amma büyütmüşsün saç kestirme işini yahu :D

ek olarak bence pek güzel oldu bonus kafanız, sevdik ta derinden.

Adsız dedi ki...

tek yorum yeter zeynep :D resim çek koysan bu yazıya gerek yoktu hehe:D

littleiv dedi ki...

@z.t. ; büyütücem ki yazı çıksın yapıcak bişey yok :)

@özkan ; bu kadar işte sizin edebiyat anlayışınız. gözünüzde canlandırdım be :)

marbury dedi ki...

yakışır benim kardeşime. istersen on metre uzak istersen gel usturaya vuralım. içindeki adam olduktan sonra gerisi boş. en başta yengemin beğenisi ardından kendi rahatlığın için sevindim kısalmasına:) hadi öptüm anacım çüüsss:)

littleiv dedi ki...

eyvallah kardeşim :)

z.t. dedi ki...

marbury gözümsün :)

Unknown dedi ki...

vaay geç oldu benim bu yazıyı görmem ama merak ettim şimdi ıverson kardeşimi.Türk işi yaklaşım. Saatler olsun kardeşşşşşş. :)

wibiya widget