kısa kısa #29

merhaba sevgili littleiv okuyucuları. bir süredir yazamıyorum yine çeşitli sebeplerle yok proje yok yılbaşı falan filan hep bildiğiniz şeyler işte. ama tekrar döndüm. dönüşüm muhteşem olur mu bilemem.

*2010'a girdik hepinizin bildiği üzere. Ne bilim bence güzel bişey yeni yıla girmek. 10'dan geriye saymalar olsun, milli piyango çekilişi olsun diğer günerin aksine bi' eğlence ortamı. seviyorum yani ben.

*nerde o eski yılbaşları diyecek bi' yaşta değilim elbet ancak hakkaten nerde o eski yılbaşları ya. ne canlı bir program vardı adam gibi ne dansöz gördük 12'de. 10'dan geriye bile sayamadık doğru dürüst. 2010'a girdiğimi anlamam mesela ben 10'dan geriye sayamazsam. bak hala 2009'da kaldım mesela ben. boynum bükük kaldı lan.

*büyük ikramiye de çıkmadı ya. hani başak burcuna çıkıcaktı. hayır burçlara falan rağbet eden bi' insan da değilim ama o kadar çok kişi söyledi ki 'tamam lan ben de bu sene 30 milyar trilyon' gibi gayet kendimden emin tavırlar takındım. ama noldu sonra. amorti bile çıkmadı. ayıp ya.

*redbull içecek insanda şöyle bir düşünce oluyor belki biliyorsunuzdur. 'ya ben bunu içince kimbilir be biçim de bi enerji gelicek vicuduma. böyle bambaşka bi insan olucam'. e içiyosun. bişey olmuyo. bence üzülüyodur bunu hisseden insan.

*avusturya ile avusturalya'yı hayatında bir kere bile karıştırmış insan bizdendir. candır.

*merhem mi melhem mi? doğrusu hangisi acaba. ben napıyorum peki. hiç kullanmıyorum o kelimeyi. krem diyorum geçiyorum. mis. temiz.

*şimdi minibüse biniyoruz. para vericez ya. bi' öğrenci var o kolay. ben şimdiye kadar hep öğrenci falan verdim. ama şey kötü. öğrenci değilsin, 'bi' sivil alır mısın?' diyosun ya, o bence biraz garip. yani askerin yanında sivil mantıklı ama normal insan yani ona sivil demek bence biraz saçma. yine de konuyu en bilen insan daçe'ye danışmak istiyorum.

*bağcıkları bileğe bağlamak var, biliyorsunuz genelde kızlar yapıyo bunu. benim çok ilgimi çekioyo sevgili okur. ne bilim ben de istiyorum bileğe bağlıyım bağcıklarımı ama toplum beni iteler diye de korkmuyo değilim. kararsızlıklar ikirciklikler arasındayım. evet ikircik.

*ben sandviç kelimesini doğru yazabilen bir yere çok özlem duyuyorum. gerçekten çok az kaldı o mekanlardan. sandövic, sandwc, sandaviç, sandöviç, sandaviç allaam deliricem. bu kadar zor olmamalı ya.

*geçenlerde paaavırtürk izliyorum, evet ben bazen paavır türk izlerim, ama kattiyen powertürk değil, ağzı yayarak paaavır türk, neyse ne diyodum heh powertürk izliyorum tarkan'ı gördüm. ama biraz değişmiş gibi. yani saçlar hareketler tip falan aynı ama sanki bir garip. meğerse tarkan değil emir'miş o. çok ilginç halbuki aynı tarkan aslında. şarkıları falan da güzel bi' de. gerek yok bence tarkan olmaya çalışmaya.

*cumaya kadar yok gibiyim. ama bence cuma yazarım. o zamana kadar bekleyebilirsen seni çok büyük süprizler bekliyo olucak sevgili okur (merağı arttırarak ilgi çekmeye çalışıyorum bakalım ne kadar başarılı olucam). o zamana dek kendine iyi bak. havalar bi' öyle bi' böyle, kalın giyin. bol bol portakal ye. hadi görüşürüz.

5 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Daçe dedi ki...

bir konuda danışılan insan olmak güzel ama bu konunun "minibüs ve dolmuşlar" olması güzel mi ondan emin olamıyorum :D şimdi bi kere "sivil" ne abi? sivil mi deniyor hakkaten oralarda? mesela burda dolmuş herkese aynı ama öğrenci ve öğrenci olmayanı ayıran toplu taşımalar da var, oralarda "bir öğrenci" ve "bir tam" ifadeleri geçerli oluyor. "sivil" dendiğini ilk kez duydum. haa diyceksin ki "tam" çok mu mantıklı? bilmiyorum ama burda hep tam deniyor ve açıkçası bana sivilden daha güzel geliyor.

daçe, ankara dolmuşçular federasyonundan bildirdi. :P

littleiv dedi ki...

hmm aslında tam'da kullanılıyo tam emin olamadım şimdi. ama yine de değerli bilgileriniz için teşekkür ettim. bu arada minibüs deyince aklıma gelen ilk insan sen oldun neyabayım :)

Loana dedi ki...

merhem sanırım o.
yılbşı çekilişlerinden nefret ediyorum, insan ister istemez az da olsa bi para çıkçağı umuduna kapılıyor :/

ayrıca süprizleri merakla bekliyciiz efendim. :b

littleiv dedi ki...

çıkmıyo ama işte para falan :(

süprizleri ben de merakla bekliyorum acaba neler olcak :)

z.t. dedi ki...

melhem ne yahu nerden duydun onu:D

hem 10dan geriye de saydık denmez öle :(

wibiya widget