kısa kısa #26

*selamlar sevgili okurlar. neyaptınız bakalım haftasonu. ben feci eğlendim valla. taksimde fasıllar mı dersin, çok kral kahvaltılar mı dersin, oyunlar mı dersin, dolu dolu hatta dopusdolu bir haftasonuydu. çoh eylendim yani. neyse bişeyler yazıyım gülelim eğlenelim istiyorum, tek amacım bu benim. fazla bişey beklemeyin. yani burayı okuyup milyarlar kazanmayı bekleyenleriniz varsa baştan söyliyim yok öyle bişey. maksimum biraz gülüp endorfin salgılarız o kadar.

*barbaros bulvarından zincirlikuyuya giderken atv/sabah'ın orada bir tünel var. eğer otobüsle hızlı bir şekilde geçerseniz süper sallanıyorsunuz , çok güzel hoplatıyor. inanılmaz eğlenceli. evet hoplatılmaktan zevk alan bir insanım ve kendimden an itibaiyle tiksiniyorum.

*sevgiliyle izlenen ilk maçta 3-0 yenilmek falan. üzücü şeyler hep bunlar.

*müzik dersi vardı ilkokulda lisede. ne pisti ya. ilkokulda blok flüt çaldırırlardı sabilere. temel eğitim falan zaten yok. direk flütü ele ver ondan sonra gelsin gece boyu bitmeyen iğrenç tiz flüt sesleri. sağ el mi yukarıda sol el mi. notları görünce anlamayıp müzik kitabına notların altına minik minik yazmalar. aman ya ne kötüydü. büyük tramva çocuklara. bir de tükürük içinde kalırdı o flüt. flütün götünü çıkartıp birbirimize su sıçrattığımızı hatırlatım. zor günlerdi.

*sıçratmak dedim de aklıma takıldı uzun süredir de merak ediyorum. bu sıçmak fiili ayıp mı değil mi? ben çok merak ediyorum bunu. eğer ayıpsa s.çmak şeklinde yazıcam. ama sanki bana çok da ayıpmış gibi gelmiyor. yani ne bileyim sonuçta doğal bir ihtiyaç. hep kararsız kalıyorum bu konuda. büyük geriliyorum. ortak bir karar verip hep birlikte aynı şeyi uygulayalım. sonra arkamdan 'hii sıçmak demiş pis tirbiyesiz' falan derseniz üzülürüm.

*bazen görüyorum çevremde. otobüste falan bağıra bağıra füturusuzca telefonlar konuşan insanlar oluyor. özeniyorum ya. ben otobüste bırak bağıra bağıra konuşmayı karşımdakini duyamıyorum bile. kendimde 'hmm anldm cnm. tmm cnm hı hı' şeklinde bilimum sessizlikte konuşuyorum.

*ajda pekkan'ın şarkısı var şimdi size ondan bahsetmek istiyorum. şarkı şöyle başlıyor.

kalem yazar tükenir
kader yazar tükenmez

evet gerçekten çok güzel iki dize. anlamlı hoş falan. sonra diyor ki ajda ablamız.

tükenmesin sevgimiz

yine güzel. sonuna geldik vurucu bişey bekliyoruz.

aynen öyle. aynen öyle.

ajda bu ne şimdi. oldu mu yani. aynen öyle diyerek nasıl bir geçiştirmedir. sen ki yılların hatta yüzyılların sanatçısısın. yakışıyor mu? geçiştirmiş resmen. hee aynen abicim ayyynen diyen bir mahmut abiden ne farkın kaldı allasen.

*bir kaç dakika önce arkadaşım benden boş a4 uzatmamı isterken 'aga şurdan bi beyaz boşluk uzatır mısın?' dedi. beyaz boşluk ne ola ki?

*haydi görüşürüz dostlar. sevgilerle.

10 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Daçe dedi ki...

nihahhah:D

bi dost dedi ki...

biz okul servisinde hep en arkaya otururduk çok hoplamak için. ah çocukluk ah. hoplatan yerleri ezberlemiştik, "aha geldik durun durun durun, hooopp!!" falan diyoduk :D

10 aylık aşıksın ama yeni mi çıkmaya başladınız? abi hayır madem o kadar zamandır var niye önce bahsetmedin hiç :D

ahaha flütün altından damlardı bi de, öğğ ben bunu yaşadım :D

o bahsettiğin fiil de işlev olarak gerekli tabi ama bahsetmek gereksiz ve mide bulandırıcı bence :P hem öyle bakarsan diğer daha ayıp olan fiiller de doğaldır sonucuna gideriz, ortalık küfürden geçilmez :D

otobüste orda burda, hatta yanımda biri varken bile yani tanıdığım biri olsa bile telefonla konuşurken gerilirim çok fena..

işte öyle, aynen öyle :P

marbury dedi ki...

aynen öyle aynen öyle diyerek geçio günler birlikte, sahi "kutsinin sanane sanane sanane be" sini unutmak olmas:)

bu arada beyaz boşluk, plastisite eşliğinde iken kafa karışıkken söylenmiş olabilir neden öyle dedin ki şimdi:)

bence özgür düşüncen olsun ayıp olmasın isterim:)

ayrıca ben bi blog açıcam ilerde ve böyle kısa kısa diye köşeleri olcak bi de şey. yani gerildiğim olayları falan yazıcam:)))))

Kirmizi dedi ki...

bence sıçmak yazabilirsin, hatta yaz ya, sen ben bizim oğlan okuyo zaten bilogu, s.çmak yazmak da hani çok kolay bişi değil, bu kadar efor sarfetmeni istemem şahsen.hıhı. aynen öyle, aynen öyle!

littleiv dedi ki...

teşekkür daçeciğim :)

littleiv dedi ki...

@bi dost; siz hoplama olayını formata oturtmuşsunuz iyiymiş.

10 aylık sevgilimi niye şimdi yazmaya başladım bilmiyorum. kıskanıyodum heralde :) yine de çok yazmıyom hala. kendisine söylüyorum ben ona. burda paylaşmak ne bilim garip gibi bence. bi de burda komik gibi şeyler yazıyorum ya ondan olabilir.

flütün altından su damlaması çok fenaymış. bilemedim :)

aynen böyle valla :)

littleiv dedi ki...

@marbury; ahahah hadi ordan. taklitlerimden sakınınız :)

littleiv dedi ki...

kırmızı@ ; tamamdır kırmızı. dediğini yapıcam. dümdüz gidiyorum bundan sonra :)

meyvesu, z.t. flan hepsinden. dedi ki...

pardın artık sevgilinizi kıskanmıyomusunuz yani ben öyle anladım sanki?

şarkıya ne zamandır takmıştın yazdın kurtuldun iyi olmuş :)

marburyde kimliğini belli etmek istememiş ama beyaz boşluğu kimin istediğini anladım ben. olsun 10 numaralı adamım o, istediyse veriver bi beyaz boşluk nedir yani :D

he bi de merak konusu falan olmuşuz yanee :D ne yenisi yahu yıldönümümüzü kutlıycaz yakında. okuyucu bağyanlara selam ederim.

littleiv dedi ki...

@meyvesu ; öyle bişey demedik efendim.

ben de verdim zaten beyaz boşluğu kendisine. ne isterse yaparız :)

wibiya widget