İş Görüşmesi Maceralarım

Merhabalar sevgili arkadaşlar. Biliyorsunuz askerden döndükten sonra bir müddet iş aradım. Bu süreçte pek çok iş görüşmesine gittim. Sayısını tam hatırlamıyorum ama 7-8 tane oldu diye biliyorum. Bu iş görüşmelerinde kâh komik, kâh ilginç, bazen de üzücü şeyler yaşadım. Noldu lan tecavüze mi uğradın diyen arkadaşlara teesüf ederim. Hayvanlığın lüzumu yok.


Şimdi yazmaya başlama aşamasında insan bir gaza geliyor. "Ohooo bi sürü olay oldu olm, hayvan gibi yazarım ben bunları" şeklinde bir düşünceye kapılmış olsam da şimdi yazıya başlayınca aslında o kadar da komik olayların olmadığını farkettim. Acaba hiç başlamadan bıraksam mı yazıyı?

Neyse dur bakalım, en azından 2-3 farklı iş görüşmesinde olayları tek yazıda anlatırım böylece bütün komiklikleri bir yazıya sıkıştırarak komiklik açısından marjinal fayda sağlarım. Sonuçta 2 sene dış ticaret okudum. Aklımda marjinal fayda diye bir şey kalmış, günlük hayatta da kullanmak istiyorum. Bir nevi gösteriş.

Evet böyle yazıya girişte kâh goygoy kâh geyik (bu arada o a'ların üzerindeki şapkaları yaparken kendimi çok önemli biriymişim gibi hissediyorum, sanırım cidden tırt bir insanım) şekilde başladım ama iş görüşmesi yazısına ama belli ki bu yazıda konuya giremeyeğim. O yüzden çok kısa bir süre sonra ilk iş görüşmesi yazısıyla tekrar aranızda olacağım. (her yazıyı "beni özleyin anacığım, baayyyy" ile bitirmek istiyor içimdeki Levent Kırca ama bastırıyorum) Tekrar görüşene kadar kedinize iyi bakın. Evet kedinize.

10 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

sezgi dedi ki...

başlamadan bitti şok oldum ya yazının gerisini filan aradım valla

tekerleklibavul dedi ki...

Bu ne lan? :D:D:D göt gibi kaldık. :D evden bakkala mı gönderdiler? :D misafir mi geldi? bende hep öyle oluyo.

littleiv dedi ki...

ahahah di mi ya yarıda kalmış resmen yazı :)

dur dur bugün yarın yazıcam yine :)

Daçe dedi ki...

annesini kalabalıkta kaybetmiş çocuk gi kaldım ! :O

littleiv dedi ki...

amacıma ulaştım :) devamı gelicek panpa

Adsız dedi ki...

lidıl lidıl lidıl lidıl (yazar burada yaz diye tezahürat yapıyor)

dedi ki...

Yorumları okurken bile belki yazı buralarda devam ediyordur diye bir ümit vardı :D

Adsız dedi ki...

Kazandırdığınız yeni bilgiler için size minnettarız. Ayrıca devamını bekliyoruz. Online otomasyon olarak teşekkür ederiz ve başarılarınızın devamını dileriz.

dogalsecilim dedi ki...

Yine aylardan Kasım, sanki yarım kalmış bu yazın, her işin her görüşmen, meraktayız canıııııııııım sajkdjkhs
şarkı yazdım resmen beklemekten :D

mama kust killed a man dedi ki...

yazıyı okurken devamlı bir alt paragrafa bakma durumum vardı. hani kısa gözüküyor anlatmış mı cidden diye. içimdeki çocuk öldü. devamını bekliyoruz.

wibiya widget