Melih Gökçek ve Sosyal Medya Macerası

Merhaba sevgili littleiv.blog ziyaretçileri. Belki biliyorsunuzdur, sizin güzel ilginiz, sevginiz, yazmaya teşviğiniz sebebiyle ayakta duran bu blog sayesinde TRT Haber'deki Sosyal Medya programına konuk oldum. Serdar Kuzuloğlu'nun sunduğu programda diğer konuk ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ti.
Şimdi buraya kadar olan yazıyı 2 sene önce yazacağımı söyleseler kıçımla gülerdim açıkçası ama oluyor işte Bir gece 'olm çok pis blog yazasım geldi' diye düşününce falan buralara gelebiliyormuş insan. Gerçi ben de farkındayım, programa asıl çıkış sebebim blog değil twitter'daki aktifliğim. Yani eyvallah burada da 200'e yakın insan var ama twitter'daki 5500 kişi ve çok hızlı alınan tepkilerden orayı biraz daha aktif kullanmama yol açtı. Neyse gelelim o akşama (böyle deyince de çok şey oldu heheh hadi bakalım)

Ben programa çıkacağımı programdan 20 saat falan önce öğrendim. Bu sebeple o kadar büyük bir sansasyon yaratmadım eheh. Programa katılacağımı twitterdan duyurduktan sonra gayet güzel tepkiler aldım. Tabii çekincelerim vardı yok değil. Televizyona çıktı havalandı, iyice artis ha bu, göt! gibi tepkilerden tırstım açıkçası. Ama Allah'tan ne program öncesi ne de sonrasında olumsuz tepki oranı oldukça azdı.


Programın olacağı saatlerde daha doğrusu alınacağım saatlte işte olmam gerekiyordu ama müdürüm sağolsun erken çıkmama güç bela izin verdi. Sonrasında iş yerinden alındım ve hatta program sonunda da istediğim yere bırakıldım. Bu açıdan gayet başarılıydı TRT. Neyse efendim programın çekileceği stüdyolara gittik. Gayet güzel ağırlandık, odaya alındık çay kahve ikram edildi. Ben biraz salak olduğum için programdan 15 dakika önce susamlı bişeyler yiyerek 'Nasıpflımp' diye sorarak diş aralarımın susamsan gözükmemesini sağladım. Şöyle böyle makyaj stüdyo derken Melih Gökçek geldi stüdyoya.

Melih Gökçek'le birlikte çıkacağımı öğrenince başta çekindim tabii. Hem siyasi bir kişilik olması benim hareketlerimi söyleyeceklerimi bir filtreden geçirmeme sebep olacaktı, hem de kendisi katıldığı programlarda tartışmadan duramayan bir insandı. Bu sebeple acaba 'bi sani.. bi saniye Melih Bey, lütfen. Lütfen olmaz ben sizi dinledim LÜTFEN!!1!' gibi diyaloglara girer miyi diye düşündüm. Hatta bir ara Kılıçdaroğlu gibi elektrik trafosunu kapıp çıksam mı karşısına dediysem de çok abartmamam gerektiğini farkederek durdum.

Programda ne konuşacağımı zerre bilmememe rağmen çok fazla heyecanlanmadım açıkçası. Düzgün konuştum diyebilirim sonraki izlemelerimde de gördüğüm kadarıyla. Tek pişmanlığım Melih Bey'in 'sence burcum ne?' sorusuna aslan cevabını vermem oldu. Halbuki çaksam orada 'akrep'i yemin ediyorum twitter'da kral olurdum be. Ah kafama sıçayım Arif. Genel olarak güzel bir program oldu yani. Bloga ekstradan bir 6 7 izleyici, twitter'a da 1000 civarında follower geldi. Utanın lan biraz şu twitter'a bakın azıcık nasıl çalışıyor çabalıyor. Afferim olm (iyice komşu çocuğunu öven anne gibi oldum yemin ediyorum)

Genel hatlarıyla böyleydi program. Sonradan izlediğimde 'aa mal gibi çıkmışım lan, hehe keşke hep tavana bakmasamışım, mimiklerimi kontrol edemiyo muyum lan acaba ben?' gibi düşüncelere kapılsam da güzel bir gece oldu. Herkese teşekkürler.

11 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

SüleymanTaylan dedi ki...

biz seni beğendik panpa.. :))

littleiv dedi ki...

eyvallah panpa :)

tekerleklibavul dedi ki...

Program çok güzel olmuştu. Yazı da çok güzel olmuş ama "...makyaj stüdyo derken..." bölümüne takıldım ben. Nasıl oluyo makyaj ya? Anlatsana abi. :D :D

Daçe dedi ki...

ahaha elektrik trafosu mu onun adı :D

Daçe dedi ki...

off bak blog sahibinin onayı diyor ya.. notere gidiyoruz sanki amk. :D

Adsız dedi ki...

Süper. :) Nereden bulabiliriz ki internette o programı?

littleiv dedi ki...

@emrefid5; abi iki pudra sürdüler o yani :)

@daçe der ki; onayladm abi sakin ol ehehe. trafo diil miydi ya onun adı neydi ki :)

@adsız; sosyalmedyatv'nin facebook sayfasında bulunabiliyor

Adsız dedi ki...

Küçük kafalı bişiysin komik hiç diğilsin seni niye çıkardılarsa senden önce çıkması gereken bir milyona yakın insan var.

littleiv dedi ki...

@Adsız; televizyona çıkmak için koca kafalı olma gerekliliğini ilk kez senden duyuyorum adsız. canım adsız gülüm adsız naber adsız :)

Adsız dedi ki...

izledim videoyu biraz heycanlı gibisin ama çok normal tabi ki. ben tahtaya kalkınca bile heycanlanırdım canlı yayın zor tabi :D

littleiv dedi ki...

@Adsız; aynen ya baya zorlayan bişey. ama fena değildim sanki :)

wibiya widget