Ferhat Göçer Nedir? Kimdir?


sadece bana korkunç gelmiyor değil mi bu görüntü

Geçen gün Ferhat Göçer yaklaştı yanıma. 'Düet yapalım mı?' dedi. 'Abi benim şarkım yok ki' dedim. 'kıps' diye göz kırpıp 'ayarlarız' dedi.

Merhaba sevgili okurlar. Geçen gün bu kabus ile uyandım sıcacık yatağımdan 'hooeellöeeey' diye bağırarak. Hemen başımın ucundaki lambayı yakmak istedim ancak ranzanın üst katında olduğumdan dolayı ışığa uzanmam oldukça zordu. Bari bir su içeyim dedim, yine amerikan filmlerinde olmadığım alıma geldi. 'Allah kahretsin olm böyle işi' deyip. Tekrar uyumaya yattım.

Ferhat Göçer'i biliyorsunuz sevgili okurlar. Kendisi uzaydan dünyaya gönderilmiş bir android. Bunu kulağındaki kulaklıktan anlayabilirsiniz. O kulaklığı çıkartırsanız kendisi şarj olamayıp 'Dünyaaağğyaa bir dahaağğ gelsemmm sevgiiiliiiiiiiyuuuv ciziiziziziciziiuuuvvv hüps' deyip kapanacaktır. Ama denemeyin, ben yaptım bir kere beeyle damarları çıkıyor hep. Kendisinin dünyaya gönderilmekteki amacı ise dünyadaki tüm şarkıları, şarkı sahipleri ile düet yaparak söylemekmiş aldığım duyumlara göre. Bu amacında ise oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor. Farkındaysanız kendi yaptığı şarkı sayısı düet yaptıklarının yanında devede kulak kalıyor.

Ferhat Göçer'in bir diğer özelliği ise şarkı söylerken aşırı bağırmasından dolayı boynunda oluşan dev damarı (bkz. fotoğraf). Kendisi tiz ses çıkarmak için aşırı bağırdığından adet g.t bağırsağı çıkacak gibi oluyor. Ancak onun yerine boyundaki dev damarı meydana çıkıyor. Kendisini yok etmek için de damarına dokunmanız gerekmekte. Ama dikkat edin gerçekten çok zor bir olay.

Evet Ferhat Göçer canlısını biraz tanımış olduk. İlerleyen günlerde başka canlıları tanıtmaya devam edeceğiz. Sevgiyle kalın. Yastayğğıım hiiiğğçç kimseeğğğğ bilmiyooğğğğr. Lan!


11 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Daçe dedi ki...

euheuhe çok güzel değinmişsin :D

littleiv dedi ki...

eyvallah :)

zep dedi ki...

ben de sevdim. adamı değil, yazıyı:D

littleiv dedi ki...

ferhat göçer sevilmez mi böyle damarından okşamak lazım :)

Sirius dedi ki...

kendisini yok etmek için damarına dokunmamız lazım filan.. adam bölüm sonu canavarı gibi :)

Cemre dedi ki...

hislerime tercüman olmuşsun, bu konuyla ilgili blog yazacaktım ben de, önce davranmışsın süper olmuş :)
damarları pörtlemiş, terlemiş suratı ve kulağında kulaklığı ile insanın üzerine doğru yürüyen takım elbiseli bir ferhat göçer çok büyük bir korku unsuru kesinlikle.

bir de şöyle birşey var ki hala gülerim:

http://i41.tinypic.com/34pgd8w.jpg

littleiv dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
littleiv dedi ki...

@sirius; aynen öyle valla. çok tehlikeli :)

littleiv dedi ki...

@cemre; olsun sen de yaz yine de :)
aynen ya, koy korku filmine gideri var her türlü.

umut sarıkaya rulezz :)

marbury dedi ki...

elimde ferhat göçerle çekilmiş resimleri var littleiv'in o da düet yapmışta saklıyo sanki:) süper yazı olmuş eline sağlık littleiv.

littleiv dedi ki...

aman diyim yakarsın beni :) yak o fotoğrafları :)

eyvallah :)

wibiya widget