Aşk-ı Memnu İncelemesi #10


Merhaba sevgili Aşk-ı Memnu severler. Geçen hafta izleyemedim enfes dizimizi ancak bu hafta evimin rahat koltuklarında canlı canlı seyredeceğim. Şu anda farkettim ki özeti izlerken yazıyı yazmaya başlamışım. Nasıl gaza geldiysem artık :) Hadi bakalım. İyi okumalar.

*Özeti izlerken şunu farkettim ki çok yakınına Bihter girmiş Behlül kararsızlığı diye bir şey var. Böyle surat allak bullak, nereye bakacağını şaşırmış halde, malcasına bakışlar.

*Çakal Firdevs hemen anladı sevişme girişimini B&B çiftinin. Sanırım Nihal'de anladı bakışlardan ve çiftin üzerindeki otlardan. E o kadar portakal suyu içerse kafa biraz çalışmaya başlar. Sabah akşam ver portakalı ver portakalı tavşana versen okumayı falan söker bence.

*Behlül koruda yaptığı kaçamak ortaya çıkınca bağırarak üste çıkmayı başardı. Nihal'im yavrum da saf, hemen inandı 'ühü üzür dilerim' diye atladı Behlülceğizinin üstüne. Ama Behlül naaptı, 'Firdevs hanımın canı cehenneme!!1!' diyerek duşa attı kendini. Ah Firdevs duyaydı o laflarını kapı önüne koysaydı seni sarı tüy.

*'Düşünmek için sana verdiğimiz sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz katya' dedi Hilmi. Noluyo Hilmi, ne bu spiker lafları. Programın yayında ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür edelim yalnız. Onsuz olmaz çünkü. Bu arada yılın kapışması da Katya & Hilmi'dir nazarımda. İki en çakal karakter karşı karşıya.

*'Nihal bile anlayacaktı nererdeyse' dedi Firdevs Hanım. Yok anam anlamaz o saftorik. Çalışmıyo kafası.

*Mal babanın mal kızı Nihal. Siz iki boynuzlu dans ededurun alem koru, çiftlik, yat, kat dinlemeden sevişiyor. Siz anca vals tango. He he süper valla.

*Zengin esprisi de bu kadar oluyor işte. Adnan'dan geliyor: 'Hangimiz daha yakışıklıyız meh meh meh'. Aferin.

*Nesrin'de 'kotarırız' dedi ya vay arkadaş. Zenginin hizmetlisi bile ne güzel konuşuyor ne kelimeler kullanıyor. Benim bildiğim kotarırız Okan Bayülgen'in falan kullandığı bir kelime. Ben de çok özeniyordum söylemek için, Nesrin sağolsun cesaretlendirdi beni. Bol bol kullanırım artık.

*Vaaay 'Ziyagil Prodakşın' olayı ha. Film çekiyorlar ya resmen. Zenginlikten ne yapacağını şaşırmak bu olsa gerek.

*Ulan filmde bile 'taklım' dedi ya MalEdnan. Deliricem yemin ediyorum sinirden kendimi bıçaklıycam.

*Beşir ölüm döşeğinde, Katya gelince ona 'nabers ;) diyor. Ne mal adamsın ya Beşir. Ne boş adamsın.

*Ya aptal ya aşşşaalık, başka kötü söz yok zenginlerde. Hayır aslında Adnan bir sktir çekse rahatlıycak her şeyi anlıycak ama aşşşşlık aptalll!! dedikçe içinde birikiyor, beynini tıkıyor.

*Bak yemin ediyorum Ednan bir kez daha 'taklım' desin, gizlice sete dalıp Ziyagil köşküne dinamit koyucam. Çok ciddiyim.

*Zengin olunca açıköğretimden sonra mastır yapılabiliyomuş demek ki. Bravo sarı Behlül aslansın. Bak bak yetmedi bir de doktora çıkardı başımıza Profesör de olur valla bu Behlo. Biz boşuna mı götümüzü yırtıyoruz olum, tez yazıyorum ben deli gibi. Cinnete getirmeyin lan beni.

*Matmazel'in tek görevi okul bakmak. 'Bülent Avrupa'ya gitsin.' Matmazel okul bakar, 'Amerika'da üniversite okuycak Nihal' Matmazel hemen araştırsın. Ösym gibi abla valla.

*'Ama liseyi Avrupa'da bitirmen daha doğru açıkçası.' Behlül kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan.

*Anca arkadan fortla Bihter'e Adnan. Karın olum o senin, herif hala farkına varamadı ya olayın. Kardeş kardeş yatıyorlar aylardır.

*Derken Adnan utandırdı beni. İndirdi Bihtoş'un elbiseyi. Helal olsun sana, yürü be Adnan. Sağlıklı bir erkek olduğundan şüphelenmeye başlamıştık ülkecek.

*Jemile anlamış ki masa başı işi uygun değilmiş kendisine bah bah bah. Belki de yemek işine girermiş hem sertifika da alırmış. Bir dondurma yaparak bunu keşfetti. Ben de geçen maraş usülünü kaseye koydum sanırım Ümit usta olabilirim. Gerçi bir 450 kilo eksiğim var ama olsun hallederiz sertifikayla falan.

*-Tokyo'dan Osaka'ya geçeriz.
+Başka sefere.

Ağzınıza sıçıyım lan zenginler. Off sinirlendim ha.

*Ulan bir kez bile evde insanların önünde tango yapamadım. Ne büyük eksiklik değil mi? Ama düşünüyorum saçma ya. Babannemler halamlar amcamlar falan ben tango yapıyorum. Düşüncesi bile komik.

*Behlül'ün doğum günü partisine milyonlar katılmış resmen. Akın akın insan geliyordu Behlül'e doğru. Ben olsam korkudan altıma sıçardım 'laaaayn noluyo' diye. Adamın doğum günü ülkenin muhtelif noktaları ve yavru vatanda kutlanıyor resmen. Zaten Behlül'de her bölüm en az 7 kez gördüğümüz mal bakışını sergiledi.

Büyük Final 24 Haziran!! Gerildim lan!

11 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

zep dedi ki...

bana bi kırmızı elbise alalım bi dahaki sefere amcanlarda yaparız bi tango :)

güzel olmuş yazı. aferin meeaannn :)

littleiv dedi ki...

alırız elbiseyi nedir yani :)

teşekkürler miyeeen :)

nazarboncugu dedi ki...

yine güzel yine yerinde tespitler eline sağlık :)

littleiv dedi ki...

teşekkür ettim :)

marbury dedi ki...

aynı tad aynı haz eline sağlık littleiv.. tek tek yorum yapasım var senin kısa kısandan uzun olur diye korkuyorum:)

bu arada reklam aralarında eurovision yarı finale takılmamıssın anlasılan:) tekrardan eline sağlık..

littleiv dedi ki...

seni de blog alemlerinde görmek isteriz marbury, yorumlar değil postları hakediyosun :)

manga'ya şöyle bi göz attım, dansöz robotu görünce değiştirdim :)

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

O değil de Bihter resmen kendi saçını kendi yaptı yahu, yazık aramızda para toplayıp evine bi kuaför yollasaydık. İçim acıdı o böyle saçını maşalayıp duman çıkartırken.

littleiv dedi ki...

evet di mi :) zaten türkiye'nin pek çok noktasında Bihter'de bizim gibi insanmış duştan sonra saçlarını yapıyorlmuş diyen binlerce kız sokağa dökülmüş diyolla :)

eco dedi ki...

ehehe koptum resmen he:) behlülün doğumgününe gelen trilyarca insanın üstüne yürümesi üzerine o bakış az bile geldi bence:)
ayrıca gerçekten kadın resmen kendi kendine maşa yaptı.ama o kadar kısa sürede o maşanın bitmesi de imkansız yani bence dolapta kuaför saklıyor olabilir.
büyük finaldeki yorumlarını merak etmiyor deilim littleiv..:)

littleiv dedi ki...

valla dolapta erkek kuaför saklıyordur o :)

bakalım izliyebilicem mi :)

Adsız dedi ki...

okşijen

wibiya widget