Ugg'lı Hoca


Merhaba sevgili littleiv okuyucuları. Böyle maddeli maddeli yazıyı görmeyince bir garip oldun sanırım ama korkma. Sana bir şey anlatıcam.

Salı günü okuluma gitmişim paşa paşa. Sabah 9'daki ders için 8.30'da kapı önündeki koridorda yerimi almışım. Muricci ile gelenin geçenin muhabbetini yapıyoruz. Efendime söyliyim 'ne mal çocuk bu ya' ya da 'bu kız kötü giyinmiş' gibisinden. Saat 9'u yaklaşık bir 10 15 dakika geçmiş bulunmakta. Geçen hafta da gelmeyen hocaya inceden saydırmalar başlamış halde anlayacağınız.

O sırada koridorda bulunan pek çok insanı kıyafetlerinden bahsedip günümüz modası hakkında minik bir tartışmaya girmiştik tam. İşte özellikle bu sene meydana gelen bir moda devrimi neticesinde artık herkesin şık giyinmekte olduğu, şık giyinmenin bir farklılık nedeni olmadığı gibi şeyleri adeta bir Cemil İpekçi edasıyla tartışıyorduk. Tabi sadece moda bilgisi olarak. Yoksa ikimizin de Cemil İpekçi ile uzaktan yakından alakası olamaz. Sonuçta kendisi pembe slip mayo giyen bir insan. İşim olmaz. Ama modacılık konusunda da el üstünde tutarım kendisini. Yine de çok samimi olmaya gerek yok diye düşünüyorum.



Neyse işte ordan burdan konuşurken sınıfa doğru gelen UGG'lı kız hakkında 'olmamış' şeklindeki yorumumu belirttim. Her ne kadar tek parça elbise tayt ugg üçlüsü bazı durumlarda güzel gözükse de bu arkadaşta pek güzel olmamıştı. Ugg hakkındaki görüşlerimi daha önce bir yazımda belirtmiştim. Güzel de olsa çirkin de olsa henüz bir öğretim görevlisinin ayağında görmeye hazır değildim.

Doğal olarak kendisinin sınıfa girince alelade bir öğrenci olduğunu düşünmem bundan dolayıdır. Sınıftan bir arkadaşın çıkıp 'arkadaşlar hoca geldi' demesi üzerine bir gariplik olacağını sezmiştim. İçeri girip kürsüye baktığımda, ayağında UGG bulunan gençten bir kızın dersi verecek kişi olduğunu öğrenince minik çapta bir şok geçirdim.

Evet sevgili okurlar ayağında UGG olan bir insandan ders aldım ben. Baya baya anlattı falan, iğrenç espriler yaptı kimse gülmedi reaksiyon alamadı. O reaksiyon alamadıkça ben üzüldüm, o iğrenç espri yaptıkça ben olduğum yerde çöktüm. Sövdüm UGG'a. Sövdüm kapitalizme..

6 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

z.t. dedi ki...

len kızları mı kesiosunuz muriccciyle, dağtırım :D

littleiv dedi ki...

kesme değil yahu eleştiri dedikodu :)

marbury dedi ki...

ben o gün hasta yatıp uyuyodum yoktum okulda bak sen neler olmus littleiv:)))

littleiv dedi ki...

şeytan dürttü uyanmadın di mi :)

Sessiz Çığlık dedi ki...

eheh bende benzeri bi durum yaşadım bizim hocanın ayağında o ugg denen şeysileri görünce. demek ki tek bizim hoca değilmiş :D

littleiv dedi ki...

değil değil :) ama bence bir hoca ugg giymemeli. olmuyor yani ben derse konsantre olamıyorum ciddiye alamıyorum :)

wibiya widget