kısa kısa #40

*Merhaba sevgili okurlar bir süredir kısa kısa yazmıyorum, nasıl canım çekti nasıl canım çekti anlatamam. Bir yazıyım da kendime geliyim. De haydi, kısa kısa başlıyooooor..

*Nasıl bir gazla girdim allaam yazıya, bakalım aynı şevkle aynı böyle civcivli esprili tarzla sürecek mi? Ben merak ediyorum mesela bunu. Yazının başında çok pis gazla başlayıp sonlarına doğru 'pff bitse de gitsek' havasına girecek miyim acaba? Eğer öyle bir şey olursa söylerim ama size. Ben öyle bir adamın yazdıklarını okuyacak olsam okumam yani. Siz de okumayın ne o öyle maaş mı veriyorlar lan keyfine yazıyorsun işte.

*Üstteki maddede heyecandan çok ağır saçmaladım. Yeni yeni kendime geldiğimden farkediyorum. Hiç olmamış gibi davranabilir miyiz? He?

*Geçtiğimiz pazar Galatasaray maçını izlemek için Lokal'e gittim. Lokal yaşadığım şehirde bir mekan adı. Alkol mevcut, üst katı karışık alt katı sadece erkeklere ayrılmış. Genelde maç izleyip bira içmek için ideal bir mekan. Neyse işte tek başımayım gidiyim de maçı izliyim dedim. Tek başıma olunca tabi 4 kişilik masayı işgal etmem sonuçta insanlara saygılı bir bireyim. Toplumda yaşamanın dayattığı kurallardan haberdarım ve bunları mümkün olduğumca kendi hayatımda kullanan bir insanım (ne littleiv övüldü şu ortamda beh beh beh). İşbu sebepten gideyim de barda izleyeyim maçı dedim kendi kendime. Gittim oturdum bara ve bana bir bira dedim. O anda ben bir james ben bir coni olmuştum sevgili okurlar. Amerikanlaştım resmen.

*Barda oturmanın bariz bir havası var yahu. Var yani bu yadsınamaz. İsterse Mahmut abi otursun oraya bir kasılır yani. Barmenden (yuh garson lan o) bira isterken barın diğer ucundan kendisinde doğru kaydırılarak atılmasını ister bu deli gönül. Ama nerde o sinemasal hava, nerde o holivud yapımı ortam. Hiiiç.

*Hayır beni gören de Amerikan uşağı zannedecek. Yok öyle bir şey tabii ki. Gerektiğinde ayağımdaki Adidas'larla 'kahrolsun Amerikan emperyalizmi' diye ironinin dibine bile vururum.

*Önceki maddede emperyalizm kahrol Amerika falan gibi oldukça antimilitarist söylemlere imza attım ama gerilmedim desem de büyük yalan söylemiş olurum. Şu anda Amerikan ajanlarının bu güzel yazıyı sizlere sunmamda büyük emeği geçen ellerimi kelepçelemelerinden tırsıyorum.

*Hani bir trip vardır genelde Amerikan filmlerinde ajanlar böyle helikopterle bir binanın içine girmek için ipler vasıtasıyla salınırlar da camları patır patır kırıp içeri girerler 'move move move' deyü deyü. Nasıl hastayım o sahneye anlatamam. Ama tabii içeri giren ajan olarak hastayım yoksa içerde camları patlayan adam olsam hoşuma gitmez, bilakis sinirlenirim.
*Sonuçta kimse ofisinde çalışırken elleri silahlı sırtlarında ip olan ve helikopterle gelmiş üstüne üstlük camları kırarak içeri giren insanlara iyi gözle bakmaz. Sonuçta cam kırığı gelebilir yani her şey olur.

*
-patapatapatapatapata kraşşşş (evet cam kırılma efekti, gülme!)

+lan yavaş olun amuğagoym, bişey çalışıyoruz lan burda... aaah abi insan direk olarak kafasından vurulur mu ya.

sonuçta ajan acımıyor!

*Çok ilginç bir yazı oluyor yazdıkça yazasım geliyor.

*Nereloloyor!

*Geçen gün evde kanalları gezerken Trt'ye denk geldim. Benim kanalları gezme sıram vardır sevgili okur. Evde babam hakim olduğundan doğal olarak 1'de trt1 2'de trt2 yer almış durumda. Bu tüm baba hakim evlerde böyledir. Adeta yazılmamış bir kuraldır. Çocuğu olacak her adam hastaneye geldiğinde o sigara içerkenki ortamda gaipten gelmiş böyle gizli saklı bir adam tarafından bir belge imzalatıyor. O değil de sevgili okur ben ne anlatıyordum allaaşkına? Ha? Bir söylesene bana nerelere gitti be konu. Artık benim takatim bu maddeyi bitirmeye yetmeyecek. Bir sonraki maddede görüşürüz.

*Olm yorulmuşum lan. Biraz dinleniyim.

*Heh ne diyordum, kanal sırası. Kanal d atv star şov diye diye geziyorum böyle normalde. O gün de Trt'den başladım bir baktım Cüneyt Arkın'ın filmi var, Battal Gazi. O sırada adamı dövmesi gerekti Battal'ın. Tam sebebini de bilmiyorum ama muhtemelen haketmiştir yani. Neyse işte Cüneyt abi adamı yumrukları ile döverken bir yandan da sayı sayıyordu. Yani şu şekilde:
*yumruk*biiiirr*yumruk*ikiiiii*yumruk*üüüüç. Garip anlardı valla.

*Yine Amerikan filmlerinden bir klişe ile karşınızdayız sevgili littleiv.blog severler. Şimdi bu filmlerde genç zıpçıktı zengin piçi amerikan gencoları üstü açık arabaları olan insanlar oluyor bazen. İşte bu kanı kaynayan genç arkadaşlar acilen bir yerlere gitmeleri gerektiğinde üstü açık arabalarının kapılarını açmakla uğraşmayıp hoppadanak kapının üzerinden atlayarak biniyorlar arabaya. Çok korkuyorum ki bir gün koltuğu tutturamayıp vites koluna falan denk gelicek, işte o zaman üstü açık arabalar yavaş yavaş ortadan kalkacak.*Var mısın Yok musun yarışmasında bir insanda çıkıp şu soruya 'düşünüyorum öyleyse varım ehehemehehe' diye cevap vermedi ya ona üzülüyorum ben.

*2010 yılında hala kolormatik gözlük kullanan insan görünce ani bir retro şok geçiriyorum.

*Baay baay hepiniss bay bay lonliniis.

15 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Daçe dedi ki...

şahane doğallıkta, şahane de komik yazı olmuş bro, ahahaha hala gülüyorum :D

littleiv dedi ki...

eyvallah bro :)

z.t. dedi ki...

amerikalılarla derdiniz nedir:)

littleiv dedi ki...

kendilerini çok seviyorum. tırt filmler yapmaya devam ettikleri sürece de çok seveceğim :)

marbury dedi ki...

uzun uzunlar oturmaya basladı sanki littleiv:) böyle devam edersen dadından yenmez yani güçleştirilmiş saçlı littleiv:)

littleiv dedi ki...

evet kardeşim oturdu valla, bundan sonra daha bi uzun uzun kısa kısalar olucak.

bukleler güçlenince yazım stili de güzelleşti sanırım :)

Cemre dedi ki...

tespitler, ifade çok iyi ya, eğlenerek okuyorum hep. benim kafadan tam :)

eco dedi ki...

düşünüyorum öyleyse varımm! ahahaha:D

Adsız dedi ki...

Burnuma buram buram Alpay Erdem özentiliği kokuları geliyor...

littleiv dedi ki...

@ cemre; teşekkürler. beğeniliyorsa yazılar ne mutlu bana :)

@ eco; eyvallah sister :)

@ adsız (buraya isim yazmayı daha çok isterdim, isimsiz eleştiriler çok sahici gelmiyor) ; blogu takip etmeye devam ettikçe burnunuza daha güzel kokular gelmeye başlayacak, buna emin olun. ayrıca alpay erdem iyidir hoştur üstattır.

Daçe dedi ki...

ulan en sevmediğim itham sana da yapılıyor demek.. başımıza alpay erdem düşsün de, şöyle bi 3. kat yüksekliğinden falan, rahatlıyalım yani hepimiz.
EVET ALPAY ERDEM GİBİ YAZIYORUZ HATTA BEN DİREK ONA ÖZENİYORUM, İLERDE DE KENDİSİNİN KÖPEĞİ OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM!
tey allahım.
sinirlendim.
çok fena hem de.
alpay erdemi severim bi de işin garibi.
pff.

littleiv dedi ki...

daçe tam olarak duygulara tercüman hislere çevirmen olmuşsun. ne diyim ki.

Adsız dedi ki...

helikopter resmini görünce ismail yk'nın feysbuk klibi geldi gözümün önüne, nedendir bilmem :P

littleiv dedi ki...

@ adsız; ama onda ipte salınan ve tsunamiden kaçan bir ismail yk var. bu fotoğraf onun yanında hiç kalır :)

Adsız dedi ki...

what's up littleiv.blogspot.com owner found your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer backlink checker free international seo backlink service backlink building Take care. John

wibiya widget