kısa kısa #38

*Merhabalar sevgili littleiv severler. Böyle littleiv severler middleiv severler diyorum (vuuu espiriye gel şu anda çıktı) ama facebook'ta bir grup kursam benim fan'ım olur musunuz? Ya da ben fazla mı gaza geliyorum bilemedim. Talep gelirse kurarım ama onu söyliyim.

*'x bizim işimiz' diye bir kalıp var. Örneğin ayakkabı bizim işimiz yazmış adam ayakkabı dükkanının önüne. Bildiğin de dükkan ha bu arada. Bence biraz fazla iddialı bir yaklaşım. Bir gün Adidas'tan Nike'tan gelip 'ayakkabı sizin işinizse biz napıyoruz lan burda' diyip döverler bu abileri diye çok korkuyorum açıkçası. Ya da banane lan ben niye korkuyorsam.

bunların kafa bir milyon sanırım

*Şu blogu okuyup da Nike Adidas Converse ya da Reebok giymemiş insan varsa şu dakika blogun tüm haklarını kendisine vermeyi kabul ediyorum. Çünkü o insandan fazla yok. Nesilleri tükeniyor.

*Nesli tükenen hayvan olmak bir yandan kötüyken bir yandan da iyi gibi. Ne biliyim tüm dünya sen seviş diye perişan olmuş durumda. İlginç bir durum.

*Kopyayla uygun giyinmek diye bir olay var. Mesela ben kopya çekeceğim zaman beyaz giyinirim sınav günü. Çünkü neden kopyayı yazdığım minik beyaz kağıt benim üzerimde dolaştığı zaman adeta bir bukalemun gibi gizlensin. Hocaların sinsi gözlerini yanıltsın deyu. Gerçekten bunları düşünmeye harcadığım zamanı çalışmaya harcasam hiç ihtiyacım olmıycak kopyaya ama naparsın işte gençlik kanım kaynıyor.

*Önceki maddenin sonunda böyle bir babacan tavırlar bir bençokbiliyorum havaları falan. Kendime yabancılaştım saniyesinde.

*Bazen ciddi ciddi kendime yabancılaşırım ben. Böyle belli periyodik aralıklarla aynanın karşısına geçip geçip mektupları okudum içip içip.. pardon kayahan aldı birden klavyeyi zorla, evet nerde kalmıştık, aynanın karşısına geçip 'tipe bak la' falan diyorum kendime. Sanırım sanatçı ruhun getirmiş olduğu bir takım ritüeller şeyler.

*Ritüel de ne güzel kelime ha. İnsanın ağzını dolduruyor.

*Evet şimdiye kadar ilk maddeden başlayarak sürekli önceki maddeyle iniltili bir şeyler yazdım ama ritüelde tıkandım. Bu arada yanlış okumadınız demin ben iniltili yazdım. Bayaa anlamını falan da biliyorum yani eheh.

*O değilde kopyalı madde öncekilye ilintili değilmiş. (-eeh başlatma lan iniltine)

*Geçen 4.Levent'te bir büfede gördüm. 'Domuz gribine karşı portakal suyu gelmiştir' yazıyordu. Nedir nasıl olur hiç kafa yormadım.

*İsmin Levent olup 4.Levent'te oturmak. İşte gerçek hüzün burada.

*Az evvel twitter'da esim esim eserken birden 'twitter is over capacity' uyarısıyla karşılaştım. Abicim bunu yaparken biraz büyük yapsaydınız ya. Neden böyle oldu.

*Hazır laf açılmışken twitterda esim esim esen bir twitçi olarak reklamımı da yapıyım http://twitter.com/littleiv3 100. followersa ödül düşünüyorum.

*Heeeh kendi reklamımı da yaptım ya, iyice tiksindim kendimden.

*Ne uzun bir kısa kısa oldu bu yahu. Yalnız dikkat ediyorum da gerçekten kısa kısa oldu. Bir dahakine görüşmek üzere canlar. Ciao.

7 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Parahuman dedi ki...

yaw hatanı yüzüne wurmak gibi olmasın ama o linkin sonundaki nokta bütün işleri bozmuş gibi sanki... twitter bile "bulamadım ben böyle birşey" diyor...

z.t. dedi ki...

littleiv severler grubunun ağzını ağzını tokatlarım haber edeyim :)

littleiv dedi ki...

@parahuman hatamı yüzüme vurdun ama iyi ettin. düzeltildi artık rahat rahat takip edebilirsiniz :)

@z.t littleiv severler değil yahu ittleiv'in yazılarını sevenler :)

Daçe dedi ki...

gülerek geldim yazının sonuna, şuraya daha çok güldüm: "Abicim bunu yaparken biraz büyük yapsaydınız ya."
ahahahahah =D

littleiv dedi ki...

eheh eyvallah bro :)

z.t. dedi ki...

ittleiv'in yazılarını sevenler ha :D trakyalıyım die herşeyin ilk harfini yutmak böle bişe heralde ahahahahahaha

littleiv dedi ki...

hadi be ordan :)

wibiya widget