kısa kısa #36

*Selamlar sevgili littleiv okurları. Naptınız kaç gündür hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. İnsan iki arar sorar 'littleiv naptın koç keyfin yerinde mi?' der. Hiiiiiç.

*Bu arada 200. postmuş bu. Beh beh beh diyor akabinde ptü maşallah deyip kulağımı çekerken c-cuk efekti yapıyorum ve aynen kısa kısalarıma geçiyorum.

*2.sınıf amerikan filmlerinde 'hadi biraz müzik yapalım' diyen grup elemanı oluyor ya. Nasıl dövesim geliyor onu bir bilseniz. Böyle odalara kapatıp kapatıp, beline beline.

*Tam olarak geçtiğimiz günlerde Audi kullanan kara çarşaflı gördüm. Hey maşallah dedim, hayatı sorguladım.

*Çevremde görüyorum, sevgilisini pürel kullandırmaya zorlayan kızlar bir parti kursa rahatça iktidara gelebilirler.

*Benim ayakkabımın sadece sağ bağcığı çözülüyor. Sizce de çok ilginç değil mi? Yani neden ikisi de değil sadece sağ. Ya da neden sol değil de sadece sağ. Bilemiyorum araştırdım da ama bir sonuca varamadım.

*Teke zortlatması diye oyun var beni bu beni cidden ürkütüyor. Nasıl bir kafayla kim koydu bilemiyorum.

*Geçen gün yurttayız. İki ayı var bizim yurtta. Evet ayı var. Baya bildiğin ayı. İnsan kılığına girmiş, hatta ÖSS'ye falan girmiş Yıldız'ı kazanmış yurda kaydolmuş falan ama ennihayetinde ayı. Bu kadar güzel kamufle olabildikleri için aşırı da saygı duyuyorum. Bir yandan da ayı oldukları için 'ayu' diyorum. Karışık duygular. Neyse işte bu ayılar aralarında konuşurlarken ben kulak misafiri oldum. Biri diğerine 'yarın sapık gibi içek mi la' dedi. Koşarak kaçtım ben. Orada daha fazla duramazdım. Sahneyi canlandırdıysan aklında sen de şu anda pc başında değilsin muhtemelen sevgili okur. Çok fenaydı ya.

*Grand Şenol Hotel gördüm ben. Hayır Grand Marmara, Grand İstanbul falan tamam da Grand Şenol sizce de biraz iddialı bir isim değil mi?

*Portakal suyuna kahve çekirdeği koyan arkadaşım var. 'Bunda ne var ben de yaparım ki' diyenleriniz olacaktır. Bu arkadaşım aynı zamanda o yaptığı karışımı içiyor da. Nasıl bir mide anlayamıyorum. Evet portakal suyu ve kahve ikilisi.

*Son olarak kardeşe blogu zorla okutmaya çalıştıktan sonra onu gizlice izleyip böyle için için gülmesi acayip mutlu ediyor insanı. Gerçekten çok güzel bir duygu.

*200. yazı da böyle olmuş oldu. Nice 200'lere diyorum ben sevgilerimle.

7 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

marbury dedi ki...

kardesdeki kastın ben değilim biliyorum ama ilk yorumun günahı olmaz ben olabilebiler miyim:):):)torunlarına da okutup kıs kıs gülersin insallah 20.000 de littleiv...

marbury dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
littleiv dedi ki...

eyvallah kardeşşşşş :) (ramiz dayı mode on)

muricci dedi ki...

portakal suyu ve kahve... bence vazgeçilmez =) kayısı da fena olmuyor ama =) evet o benim ! :D

littleiv dedi ki...

aha itiraf etti :)

Daçe dedi ki...

ahaha şahane olmuş :D nice 200lere bu arada bro :) bi de bu kez hakkaten "kısa kısa" olmuş:D

littleiv dedi ki...

eyvalla daçe bro :) 200. yazının şerefine cidden kısa kısa yapıyım dedim :)

wibiya widget