kısa kısa #33 (brad pitt special edition)

*merhabalar sevgili okurlar. bakıyorum gün geçtikçe çoğalıyorsunuz. uzun bir süredir 45 olan izleyici sayım bir haftada nasıl olduysa 53'e yükseldi. naapıyosunuz aranızda konuşup 'beyler bayanlar şimdi bu littleiv'in blogunu izlemiyoruz, azcık kafayı yesin, sonra hep birlikte izlemeye başlayalım iyice kafası gitsin' mu diyosunuz bilemedim. neyse sonuç olarak iyi. bu arada facebook'ta 'littleiv'in blogunuz izleyen 999.999.999 kişi bulabilirim!!!1!1' diye grup açıcam. sonra 15 kişi üye olunca ağlayıp vazgeçebilirim.

*geçen gün yolda yürüyorum, baktım karşıdan brad pitt geliyo. dedim brad gel buraya. işte 'oo littleiv abi, naber nasılsın, büyük hayranınım, evde angelina çocuklar zahara mahara ne kadar esmer çocuk varsa toplanıp seni okuyoruz' bişeyler bişeyler anlatıyo. dedim 'bi' dur yalakalık yapma'. sonra bu işte pardon abi bilemedim falan. dedim ben seni fight club'daki brad olarak bilmek istiyorum ama sen popüler kültürün esiri olmuşsun adeta bir uşağı olmuşsun. 'herkesin bir popisi vardır' dedi bu. yaaa dedim brad sen ne büyük bir salakmışsın ya, of yaa dedim lanet olsun senin gibi dünyanın en yakışıklı erkeğine. bu bir üzüldü falan. baktım gözleri dolu dolu oluyor. bilinmez niye. dedim 'bırak yalakalığı da sen bu angelina'yı aldatıyomuşsun'. hatta dedim angelina'da seni aldatıyomuş, hatta ikinizde aynı kadınla aldatıyomuşsunuz. ne pis bir ortamınız var arkadaş sizin dedim. sonra yürüdüm yoluma devam ettim. baktım, hemen telefonu almış eline angelina'yı arıyo. bir aileyi daha kurtarmanın verdiği mutlulukla devam ettim yoluma.

*benim böyle anılarım var işte. garip ama gerçek.

*brad pitt'i istiklal caddesinde yürürken görsek ya. elinde godfather'ın melodisini yapan düdük şeysinden olsa. çalmaya çalışıp çalamasa falan. ne biliyim bence brad pitt'in tüm karizması o an yıkılır.
*peki ya brad pitt'i istiklal caddesinde arkadaş grubuyla yürürken 'ya iki dakka beklesenize şurdan bi kısa malbuş alıcam' deyip iki dakka sonra kimseyi bulamayınca hemen telefonuyla 'ya abi bekleyin dedim nerdesiniz, hee? sesin gelmiyo, çeken bi yere git çekeeeen' gibi çaresiz anlarda görsek üzülmez miyiz? çok üzülürüz be hem de.

*ya brad'i artık brad diyorum anladınız kim olduğunu neyse efendim yağmur çiselemeye başlayınca birden yerden biten şemsiyeci olarak görsek neler hissederiz. ' yağmura şemşiye yağmura şemşiye yağmura şemşiye' dese 'bay bayan bay bayan' dese. şemsiye de demiyo şemşiye diyo. allaam deliricem.

*brad pitt'i severim ha. iyi oyuncu. angelina'yla mutluluklar dilerim. ve tabii ki dünyanın dört bir yanından evlat edindikleri renk renk, boy boy çocuklarına.

*bence var ya brad pitt bazen üzülüyodur ya evde. ne bilim sanki angelina bu evlat edinme olayında biraz fazla hevesli gibi. brad yani daha bir mesafeli bu olaya. arada sahara'ya maddox'a falan bakıp 'püfff' diye iç geçiriyo mudur acaba. ben öyle hissediyorum bazen. angelina'ya söylese mesela 'BRADDD!!!' diye azarlanıyormuş gibi hissediyorum.

*haydi bol brad pitt'li günler dilerim.

4 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Büşra Mutlu dedi ki...

evet yahu bana da hep brad insanı bu kadar çoluk çocuk içinde kalmak istemiyomuş gibi geliyo. hani anne eve boy boy tupperware kaplar alır, onun için çok önemli ve gereklidir onlar da sana hiç bi anlam ifade etmez ya. aynı hesap. tupperware gibi geliyo bu çocuklar bana hep.

littleiv dedi ki...

ehehe tupperware benzetmesi de iyimiş. annemi gördüm bi an her yer tupper dolu :)

Daçe dedi ki...

"..evde angelina çocuklar zahara mahara ne kadar esmer çocuk varsa.." ahahahah bu paragrafa çok güldüm en başta :D bi de nedir bu sarışınlara olan tribin bro? önce kıvanç, sonra brad? :D

littleiv dedi ki...

eheh eyvallah daçe. ya sarışınlara özel bi olay değil :) kıvanç tek ama brad falan yanına yaklaşamaz anipatiklik olayında. brad'de angelinadan belki :)

wibiya widget