Aşk-ı Memnu İncelemesi


Aşk-ı memnu'nun son bölümü izledim evde olmanın verdiği mutluluk ile. Bakalım mal Ednan karısı ile yeğeninin zaman mekan dinlemeden sevişme alışkanlıklarını bu bölüm farkedecek mi diye meraklandık.

Bara gittiler önce yeni nişanlılar Nihal ile Behlül. Herkesin gözleri üzerlerindeydi tabii. Disko sahnesi çekmenin ne kadar zor olduğunu bir kez daha gördük. Gerçekten diyaloglar olsun danslar olsun iğrençti. Sonrasında Nihal azgınlıkta sınır tanımayarak Behlül'ü dağ evine atmak istedi. Ama Nihal'i sevmediği için köpek gibi davranan Behlül istemedi. Bununla kalmayan Nihal, Behlül'ü piyano odasına atmak istedi. Behlül onu kabul ederek biraz piyano çaldı nişanlısına. Tabii ki o koca eller Kıvanç'a ait değildi çok net şekilde.

Bunun ardından ilk 'gerçek' öpücüğünü istedi Nihal. Dayanamamaya başladı yani artık Nihal. Durumu zor cidden. Behlül iyice çirkinleşerek, kızı odasına gönderirken, Nihal'in hala öpücük öpücük diye tutturması üzerine 'Nihal, lütfen durumu daha da zorlaştırma' dedi. E yuh. Bunlar daha yeni nişanlı laflara bak.

Nihal'i uykusuna yatıran Behlül mart kedisi Bihter'i tek harekette yatağa atıp amcasının boynuzuna boynuz ekledi. Bir sonraki sahnede Bihter köpük banyosunda yanakları al al çıktı karşımıza. Mal Ednan hiçbir şeyden habersiz 'ihi sefkilim' şeklinde takılmaya devam etti.

Aradaki sahnelerde pek bir şey olmadı. İşte efendim ergen Bülent, Behlül'e özenip saçlarını kesmeye çalıştı, spor yaptılar o sırada Behlül daha önce birlikte olduğu pek çok hatunla aynı sahnede gözüktü. Yani sanki dizide başka erkek yok. Bihter, kardeşi Peyker, manken Elif, tiineyc Nihal. Hayır ben inanıyorum Firdevs'in de Behlül'de gözü var ama sesini çıkartmıyor. Adam taramalı tüfek gibi. Geleni geri çevirmiyor.

Genel olarak bu şekildeydi bu hafta Aşk-ı Memnu. Sevenler sevişenler olaylardan haberi olmayanlar falan gırla gitmekte. Bakalım haftaya neler olucak. Bence artık malda olsa Ednan olayları anlıycak. Hala anlamazsa ben sete gidip bizzat 'Adnan abi senin yengeyi yiyolar hem de çıtır çıtır' şeklinde uyarıcam. o pis sarı Behlül'ü de vurdurur mu artık naparsa oh olsun.

6 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

z.t. dedi ki...

haftaya olay çıkıcak :)

littleiv dedi ki...

haftaya fena. artık bi aşk-ı memnu köşesi yapma vakti geldi galiba :)

Loana dedi ki...

mart kedisi bihter mi :D:D:D:D:D çok güldüm bu benzetmeye :D:D:D:D

littleiv dedi ki...

yalansa yalan de loana, bi tek miyavlamıyo :)

marbury dedi ki...

seni çok özledim hadi uyan kahvaltıya gel deyip telefonu kapatmalar falan. şu bihter çok can yakar çoook:) yalnız en sonunda beş parasız kalıcak behlülde o da:)

littleiv dedi ki...

tekmeyi bassın ednan. hakettiler artık :)

wibiya widget