Aşk-ı Memnu İncelemesi #2


Evet bir aşk-ı memnu bölümüyle daha karşınızdayım sevgili okurlar. Fragmanını bile facebook'ta paylaştığım aşk-ı memnu dizisi, ev hayatı boyunca sıkıntıdan patlayan beni heyecanlandıran nadir şeylerden biri. Hemen az evvel yayınlanan bölüme geçelim. İzlemeyenler için spoiler içerebilir ama lost değil ya okuyun işte olmaz bişey.

-Bölümün başında malednan bişeyler anladı galiba. Kafasında birleştirdi parçaları, yok Behlül'le Bihter'in yakın hareketlerini, Behlül'ün muhammed alivari sümsüklerini falan.

-Behlül'ün şapkası vardı başlı başına madde olmalı. Oh bebek.

-B&B ikilisi iyice azdılar, evde herkesin içinde öpüşmeler falan. Ben tv başında korkuyorum lan yakalanıcaksınız diye nasıl bir cesaret arkadaş.

-Nihal yine yapışkanlıkta master degreee hareketlerine devam ediyor. Behlül'ün kolunda yaşıycak izin verseler.

-Ahahah Behlül, Nihal'i bornozla görünce Nihal iptal oldu. Behlül de ilk defa boyun görüyormuş gibi kafayı çevirmeler falan. Nihal'in o sırada kalp atışlarında yüzde binbeşyüzlük bir artış oldu tabi. Hatta daha önce yaşamadığı şeyleri yaşamış olabilir o bir kaç saniyeden. Ağzı gözü dağıldı çünkü.

-Beşir'in gözlerine bir çare bulalım. Gün geçikçe morarıyor.

-Nihal iyice azgınlığa bağladı. Nasıl dayanıcam yaza kadar falan diyor. Ah be kızım 19-20 yıldır nasıl dayandın erkeksiz.

-Malednan'ın kafası çalışmaya başladı. Şöför elemanın casus olduğunu anladı. Havuç yemeye mi başladı naaptı bu adam.

-'Tabii ki ayrı eve çıkıcaz, sen 2 çocuklu dul bir adamla evlendin, ben yakışıklı, genç bir bekarla evleniyorum!!!1!' asktir o ne laftı Nihal. Bihter ööyle kaldı.

-Bu Nihal yemin ediyorum tineyc bi gerizekalı ya. Bülent tangoya kaldırıyo kızı, hala 'Bülent sakın beni kaldırmaa' falan diyor. Ağzına vurucam artık.

-Bişeyi merak ediyorum ki bu Ziyagil ailesine mensup üyeler doğuştan tango, piyano bilgileri yüklü mü oluyor? Onu tam şeyapamadım.

-B&B çifti o kadar insanın önünde süper bir şekilde dansededursun Nihal orda kardeşi Bülent'i eğledirsin. Haline bakıp ağlamalısın Nihal.

-Ve sonda Ednan B&B çiftinin tango sırasında görerek boynuzu ilk kez bu kadar net hisseder.

Güzel bölümdü valla, hoşuma gitti. Bu arada fotoğraf bulucam diye Behlül Bihter yazıdm google hemen öpüşme, sevişme, arabada sevişme, öpüşme oyunu şeklinde önerilerde bulundu eheh. B&B çiftinin de normal bir fotoğrafını bulamadım gerçi, hep bir temas hali. Görüşmek üzere.

4 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

z.t. dedi ki...

ahahaha iyimiş adamım :D

littleiv dedi ki...

eheh tenk yu :)

Kediye Kafa Atan Psikopat Fare dedi ki...

nıhalın bornozla behlule gorunmesının arkasından berlın ın berlındekı hulya avsar gıbı bı performans bekledım ben 4 gozle ama olmadı..kısmetse onumuzdekı bolumlerde ınsallah :))

littleiv dedi ki...

halkımız daha ona hazır değil bence. hem o zaman rtük komple televizyonu kapatır, radyoya dönüş yaparız :)

wibiya widget