Twitter Manyaklığı


Merhabalar sevgili okurlar. kısa kısa yazmak istemedi canım. düşündüm ne yazıyım ne yazıyım diye? son zamanlarda neye bakıyorum en son, neyle ilgileniyorum: Twitter!

Twitter'ı bilmeyeniniz kalmamıştır artık sanırım. özellikle ünlüler, celebirityler 140 karakter sınırında bişeyler yazıyorlar. mini blog kafası yani. birbirlerinin yazdıklarını takip ediyorlar, yorumlar cevaplar.

Eh ben de bir gaz hemen dahil oldum bu oluşuma. tabi takip edilme oranı bir cem yılmaz bir jim carrey değil. jim'i 167 bin kişi takip etmekte, bu arada o kadar samimiyiz ki jim diye sesleniyorum kendisine, gel jim git jim. buranın rajonu bi şekilde böyle. ayşe özyılmazel'e ayşe demeyeni dövüyorlar. aynı şekilde nil karaibrahimgil. bu arada verdiğim örneklerden şu anlaşılabilir. soyadı en az 10 karakter olanlar mı twitter'da yazabiliyor diye. yok öyle bişey. korkmayın.

Nese ben de fena sardım bu olaya. sürekli yazıyorum. bi' böyle tespitlsel şeyler yazıyorum bi' sporlar şeyler yazıyorum bazen eşe dosta cevap yetiştiriyorum. 44 tane de followers'ım var. mutluyum huzurluyum. daha da artsın istiyorum. o yüzden blogun sağ tarafında da link koydum gelenler belki bakar diye. nickim littleiv3. birisi littleiv'i almış. kim acaba? terbiyesiz bulcam 'gelsene lan çıkışa' derim. korkmaz'ları tanıyo musun derim.

sonuç olarak güzel bir atraksiyon. ama yakında sıkılabilirim. modası geçer. dönüp dolaşacağım yer yine burası olur sevgili okur. blog başka ya. eheh. hadi görüşmek üzere. kendine iyi bak. bot giy paçaların ıslanmasın.

6 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Kirmizi dedi ki...

bilog bambaşka yahu! ben bi türlü ısınamadım twitter'a. hani el alem telefondan bağlanıp böyle, artiz artiz twit falan giriyo ya, bende o model telefonlardan yok işte, mesajı zor gönderiyo, fotoğraf çekcek olursam son nefesini vericekmiş gibi triplere giriyo, ondan mı havaya giremedim bilmem ki:(( ama bu posta çok güldüm sevgili little iv, bilesin

littleiv dedi ki...

eheh teşekkürler kırmızı :)

Loana dedi ki...

twitter hiç ilgimi çekmiyo. niye anlamadım. ayrıca gel jim git jim süperdi. johnny depp de var mı bu oluşumda? varsa ilgi patlaması yaşayabilirim..

littleiv dedi ki...

coni'yi bilmiyorum ben jim'i biliyorum :)

birtutammavi dedi ki...

mimlendin :)
http://nightlighton.blogspot.com/2010/01/mimlendim.html

eco dedi ki...

o son ne lan:D sen benim yazılarımın sonuna laf etçeğine kendine bak:D ayrıca littleivsin sen yılların littleivi hngi terbiyesiz aldıysa allah belasını wersin diyorum.

wibiya widget