Mimlenmek

Uzun süredir internet alemine göz ucuyla bile bakamayacak bir durumda olduğumdan yeni girebiliyorum bloga. ama merak etmeyin, olmadığım tüm sürelerde yazılan bloglardaki yazıları okudum falan. bu arada bir şey gördüm ki o da ne (cümleye gel ahaha).

Şimdi bu blog piyasasında sanırım ortamı canlandırmak için 'mimlenme' denilen bir olay var. ilk nasıl başladı bilmiyorum ama bir kişi başkası tarafından mimlendiği zaman kendisiyle ilgili 7 şey yazıp başka 7 blogger'ı mimliyor. ben kendimle ilgili 7 şey yazıyım ama mimlemek istediğim 7 kişi genelde önceden mimlendiği için orda bırakıyım. ya da bir iki kişi mimlerim belki. mimcinin kalbi kırılmasın çünkü (mimci nedir a littleiv diyenlere cevap veremicem ben de bilmiyorum çünkü, bir de çok söyleyince mim çok anlamsız bir kelime oluyor cidden)

Buradan bittutammavi'ye beni yaratıcı bir blog seçtiği için teşekkürlerimi sunuyorum.

geçelim kendimle ilgili 7 şey'e.

1-koltuğu çok seven bir insanım ben. yurtta yaşayan bir insan olduğumdan dolayı olabilir. eve gelince koltuğa oturuyorum taa gidene kadar. imkanım olsa tüm hayat fonksiyonlarımı koltuğa bağlatırım orda sürdürürüm hayatımı. koltuk dediğim kanepe falan yani. kauç dediğimiz.

2-sporu çok seviyorum. yapmayı izlemeyi yazmayı. galatasaray, liverpool ve allen iverson fanıyım.

3-tam bir sözlük hastasıyım. yıldızsözlük'te başlayan kariyerim uludağ, itü ve son olarak zirve ekşisözlükte sürüyor. okumaktan ve yazmaktan büyük zevk alıyorum. blogda bunun bir sonucu zaten. dedim o kadar yazıyorum niye bir arada durmuyor bunlar.

4-kelimelerle çok ilgileniyorum. kelime esprisi yapmak hayatımın anlamı diyebilirim. gülmeyi ve güldürmeyi çok severim. bana ağız dolusu kahkaha attıran insanın kırk yıl kölesi olurum.

5-film izlemeyi çok seviyorum. yakın zamanda hayatım boyunca izlediğim tüm filmlerin listesini yapmayı planlıyorum. bakalım ne kadar sürücek.

6-bir şeyi ilk anda severim. öyle de devam eder. mesela bir giysiyi başta çok sevmişsem üzerimden çıkartmam. ilk görüşte hoşuma gitmemişse de naparlarsa yapsınlar üzerime geçirmem. inceden takıntılı bir insanım.

7-sürekli kitap okuyup film izleyebilirim, ama vakit yok ve bun beni üzüyor. bir de kendimle ilgili 7 madde bulucam diye bir yerlerimi yırttım bu da üzdü beni. tırt gibi bişeymişim meğerse :)

evet 7 maddenin sonunda geldik. güzel oldu, herkese iyi akşamlar.

2 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

marbury dedi ki...

başka bi blog olsa ne yorum yapıcam bu yazıya derdim ama söz konusu insanın kardeşi olunca başka. okuyanlara duyrulur öz kardeşim değil littleiv ama gerçek kardeşimdir yani. nüfus bağımız yok ama:)

uzatmayı sevmem dicem kendimi yalanlamış olurum:)

bende yedi madde bulmaya çalısıcam littleiv için.

1- Ben en basta koleksiyon seven insanım olmayan yerden bulur kitabın filmin orjinalini alırım littleiv gibi dostlar dısında da kimseye vermem.

2-littleiv in sırasına uysun diye buraya yazdım. galatasaray fanıyım ben. hemde öyle böyle değil. ali sami yen stadı keşke yıkılmasa orayı da çok severim.

3-melankoliyi ve oturup yeni besteler yapmak için kendimi dürtüklemek hayatımın çok önemli bi kısmını teşkil eder.

4- Düzen insanıyımdır ve toplamak zor geldiği için baştan dağıtmamayı tercih ederim.

5- İlk görüşte aşka hiç inanmazdım ama artık inanıyorum. Hayat bu cilvesi çok güzel bence.

6-fit olduğunu düsünen bi insanım ama yemek yemeyi ve sofraları çok severim. hele ki en sevdiğim üç dört dostla olursa sofralar en keyifli anlardır benim için.

7-ben sürpriz insanıyımdır sevdiğim kişiler için cömert olmak accayip hosuma gider. yasamak değil yasatmaktır düsturum.

daha neler var ama littleiv ilk bunlar geldi aklıma.

littleiv dedi ki...

kardeşim ne güzel şeyler yazmışsın. aynen de yazdığın gibi bi adamsın :)

wibiya widget