maksat blog boş kalmasın

selamlar sevgili okurlar. ben eve geldim bugün. anamı babamı görcem. tabii ne kadar görcem orası muallak. çünkü haftaya finallerim başlıyooo!!

şöyle diyim 8 dersim var. 1'i proje, sınavı yok geç, 1'i bilgisayar dersi tırt geç. kaldı 6 ders. lan birden başlayınca 4 5 tane eler di mi insan. hiiiiçm. hepsine eşek gibi çalışıcam. 1 tane var seçmeli ilk iki vizede sınıfın en yüksek not alan bir kaç öğrencisinden biriyim. o kolay geçer. hadi zorla 5'e indirdik. bir tane daha seçmeli var. vizesi kötüydü çalışmam lazım ama ikinci hafta p.tesi.

geri kalan 4 baba ders ve hemen hemen hepsine finalde aşırı kasmam gerekiyor. nasıl olcak bilmiyorum. bir de evde-kısmen internetli ortamda- ders çalışamama gibi bir problemim var. normalde naapar insan ders çalışıcaa zaman erken kalkar çalışır di mi? ama yook. ben napıyorum uykumu iyice alıyım da daha güzel çalışırım felsefesinde hareket ediyorum. 12'de kalkıyorum geniş geniş kahvaltı ediyorum. sonra anca derse oturuyorum.

ama bu kez böyle olmıycak sevgili okur!

ünlemle falan sana bağırmışım gibi hissetme kendime bağırdım. hatta kesin kararlı bir tavır sergiledim bile diyebiliz. neyse işte bende durumlar böyle. her gün bir kısa kısa falan patlatabilirim. yaparım bunu. haydiiyiakşamlar diyorum yaşlıca amca gibi.

11 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Loana dedi ki...

kolay gelsin littleiv.. Bizim de başlayacak korkuyorum bayaa. Bi de yök sağolsun bizim sınav sistemlerini falan değiştirmiş, ama hala çözemediler ne demek istediklerini.. Öyle mal mal bekliyoruz ne çıkçak ne çıkmıcak falan diye. Neyse çok dert yandım bi kolay gelsin diyip gitcektim ama napayım dolmuşum :(

bide yaşlı amcalar yakşamlar diyo bence direk. iyisi kaynıyo tamamen.

littleiv dedi ki...

sana da kolay gelsin loana. valla naapçam hiç bilmiyorum.

z.t.li meyvesu dedi ki...

bir haftada 11 sınava girmiş ve bir sonraki haftada da 4 sınav+2 proje teslimi olan biri olarak tehditkar bakışlar atıourm. şikayet etme beya :D

littleiv dedi ki...

ne yapayım ki ama :( son sene bu telafisi yok. çok korkuyom

Adsız dedi ki...

Nackte Weiber

xxx sex games

Cam2Cam Sex

bi dost dedi ki...

haydin başarılar.. inşallah güzelcene çalışırsın da iyi geçer hepsi. Allah yardımcın ossunn

littleiv dedi ki...

@adsız; sex mex demişsin finallerin benimle ilişkisi hakkında böyle bi yorum yaptıysan kınıyorum abi seni. ayıp lan. git burdan. tirbiyesiz.

@bi dost; ya teşekkürler bi dost. umarım geçerim hepsinden.

marbury dedi ki...

geçer benim tanıdığım civan mert littleiv halleder hepsini. red bull depolamak lazım sınav haftası sabahları da iyi kahvaltı yap olur mu:)

littleiv dedi ki...

red bull'u depolarız yanına da muz. kim korkar sınavdan :)

z.t. dedi ki...

düz duvara tırmanmanızdan çekiniorum sonunda :D

littleiv dedi ki...

enerji çıkar ya bi şekilde o sorun değil :P

wibiya widget