kısa kısa #31


*vaaaay naber okurların en kralı. naaptın ben yokken. ben öldüm ya. fiziksel ve mental olarak çökmüş durumdayım. tamam sonuçta okul falan da bir insanı bu kadar yormamalılar. sömestre'deyim mutluyum.

*sömestre'deyim mi denir yoksa sömestre'dayım mı denir bilemedim. zor anlar yaşadım bir üstteki maddede.

*sömestre ne güzel kelime esasında. biz türk halkı olarak sömestır diyoruz. bazılarımız ise 15 tatil diyor.

*sömestıra 15 tatil diyenleri seviyorum ben. o naifliğini kaybetmemiş yanları hoşuma gidiyor. içinde çocuğu öldürmemiş. yavaştan tuna kiremitçiye mi evriliyorum ne?

*geçen 3 maddeye sömestre diye girdim ya. kanım çekildi enerjim gitti yeminlen.

*şöyle bir muhabbet duymuştum. şimdi zengin ve karşı koyulmaz üstü açık arabası olan erkek kırmızı ışıkta yandaki hatunun yanında durur arabayla. sonra içinde hat olan ve sadece kendi numarası olan telefonu hatunun camından içeri atar, sonra gaza basar ve hatunun kendisini aramasını bekler. yemin ediyorum kim düşündüyse ne büyük bir hayal gücü varmış, takdir ettim doğrusu.

*o deminki camdan telefon atılan kız var ya. heh işte telefonu alıp içindeki hattı kırıp atsa. sonra da telefonu kendisi kullansa o üstü açık arabalı artis ne biçim göt olur di mi? hehe mal ya. (nasıl kıskandıysam ahah)

*üstü açık araban var mesela. gidiyorsun artis artis. kırmızı ışıklarda yandaki hatunların arabasına atmak için sadece senin telefonunun kayıtlı olduğu telefonlar yandaki kutuya yığılmış. tam o anda birden sağanak başlasa ya. ne biçim kalır salak ahaha salaaak salaaak.

*bence emo'lar bir örgüt. öyle kolay kolay anlaşılan da bir oluşum değil. kendilerini çözmek için bir kriptograf ekibi kurdum. ne dediklerini anlamaya çalışıcaz.

*arka sıradakiler bence dünyanın en iyi dizisi. süper oyunculuklar, gerçekten lostvari bir senaryo. bir de bana şunu öğretti bu dizi. bizim lise bildiğin tırtmış lan. heriflerin her gün bir olay dönüyor. yok biri kaçırılıyor diğeri öldürülüyor kızlar kötü yola düşüyor. bizim lisede en büyük atraksiyon su savaşıydı. üzülüyorum ben biraz.

kısa sürsün az az bir sürü post atmayı planlıyorum. haydin iyi bak kendine.

7 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

marbury dedi ki...

o değil de o abinin aracını bi tespit etsem bırakmam peşini telefonları toplar tükkkan açarım kendime.kontörde sattık mı tamamdır. eppek kapısı hocam:)

littleiv dedi ki...

ticari zeka böyle bişey :)

kafana göre dedi ki...

erdal acar yapardı, bi kızı beğenince telefon verip sonra arardı :) ne gereksiz bilgilerim varmış lan.

Daçe dedi ki...

"vaaay naber" diyerek de samimiyet ile samimiyetsizlik arasındaki çizgide gelip gitmişsin hacı :D

littleiv dedi ki...

@ kafana göre;

aha erdal mıydı o? o adamın daha ne numaraları var ya dilden dile anlatılan eheh

@ daçe; ahahah harbiden ne değişik oldmuş orası :)

eco dedi ki...

üstü açık arabası olan erkeği kıskanan littleiv arka sıradakileri kıskanmamak mümkün mü? hep öle bir lise hayatı yaşamak istedim olmadı, olmuyor!

littleiv dedi ki...

mucizeler uğrar mı anadolu lisesine! :)

wibiya widget