kısa kısa #30

*merhabalar sevgili okurlar. 30.kısa kısaya gelmişim hiç haberim yok. blog güzel gidiyor. ben hoşnutum. arada bir temayı değiştirsem mi diye bir gaza geliyorum. sonra güzel bir şey bulamayıp 'ya değiştirmiyim şimdi millet alışmıştır, yadırgamasınlar' deyip vazgeçiyorum. iyi sanki böyle.

*çocukken bisküvi arası lokum yerdik hatırlar mısınız? kıstırma derler. ne güzeldi onun tadı. şimdi aynı güzellikte gelmez bence.

*-seviyorum seni
+ben de kendimi seviyorum.

şu espri kadar iğrenç bir espri bulup getirene yüz bin lira vericem. yeni parayla hemi de.

*takım elbiselilerin arasında sivil kıyafetli olmak kadar kötü bir şey var mıdır şu dünyada. yoktur bence. olsa olsa ilkokul balosunda herkes şıkıdım şıkıdım giyinmişken şık kıyafetle gelineceğini bilmeyip spor giyinen çocuk.

*facebook'ta fotoğraf albümüne 'oradan buradan şuradan' ismini vermeyenleri dövüyorlar mı bana mı öyle geliyor?

*bence hiç kavga etmemiş insan bir yönden eksiktir. şöyle birine ağız burun dalmamış, tüm enerjisini boşaltmamış. ben mesela hiç kimseye yumruk atmadım daha. ama olsun isterim. gerçi bu yaştan sonra zor sanırım artık. ama inceden şöyle yavaş güçsüz bir kapkaççı bana rastlasın diyorum. yakalayıp eşek sudan gelinceye kadar döviyim. böyle sapıkça isteklerim yok değil.

*bir aralar no smoking'i 'smokin giymek yasaktır' sanmıştım küçükken. evet.

*küçük heyecanlar: cips yerken aradan kıvrık olanları bulup yemek. çok eğlenceli ve çok güzel.

*bir keresinde otobüse binicem otogardan. uzun bir anı gelice bak şimdiden söyliyim. bir de bunu ben mimiklerle falan anlatınca komik oluyo. burdan olmicak onu da biliyorum (daha anıya giremedim dikkat ettisysen). nese esenlerde otobüse binip burgaz'a dönücem. 3 bildiğim firmanın otobüs saatleri geçti. daha az bilinen bir firmaya gittim. dedim bilet var mı? var abi dediler. hemen kesti bileti. tam keserken abi yalnız arkadan olsun biraz koltuk dedim 24 numarayı kesmişti şöyle bir kafa salladı. aslında orada işkillenmeliydim neyse. otobüslerin kalktığı yere geçiyoruz, büyük otobüslerin arasında bir tane minibüs tadında bir araba var. küçük yani 25 kişilik falan (evet 24 numara ve arka koltuk ilişkisi beyninde yankılananları görebiliyorum). dediler bu sizin araba. abi dedim bu otobüs değil. ve simsar abi konuştu: 'otobüs değil, jet bu jet. 45 dakkadan gidersiniz.' dikkat et yol 1.45 adam diyor jet bu 45 dakikada gidersiniz. 3 saatte gittik sonra sıkış tepiş en arkada. pis.

5 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

z.t. dedi ki...

bisküvi arası lokumu yemedim hiç ama yufka gibi çıkmasından çekinirim, önce bi yalnız yerim sora sizde ilk defa yiyomuş gibi yaparım beğenirsem :D

kapkaççı konusunda çok ağır kınıyorum seni. canına mı susadın bre. kızdırtma akşam akşam.

ve son, en son olarak o evin yolu yürüyerekte gitsen güzeldir :) he bi de giderken sağda dönerken solda adını yeşil vadi taktığım alan var, pek güzel :D

littleiv dedi ki...

z.t.@ eheh öyle yaparsın artık.

tırt kapkaççı olcak ama jiletsiz falan. öyle döverim bence.

bi de yeşil vadi yok kafanızdan vadi uydurmayın :)

Adsız dedi ki...

o eksikliği bende hissediyorum sevgili littleiv.bir kaç kere böle bi aksiyonda bulunmama rağmen, araya girenlerin ayırması sonucu hep bir üstüne yürümeyle sınırlı kalmıştır.içimde uhde kalmıştır.bende çok dertliyim bu konuda senin gibi.

Daçe dedi ki...

bence temayı değiştir hacı. valla ben en baştan beri çok sevemiyorum, böyle dantelli gibi, haroşe gibi geliyor bana. hazır konu açılmışken söyleyim dedim :D

littleiv dedi ki...

hemokurhemyazar@ valla ben de öyle ya.

daçe@ bul bi' tema değiştiriyim anında :)

wibiya widget