Hayrettin Karaoğuz'a Mektup


sevgili hayro;

şimdi seni tanımayanlar vardır önce bi tanıtıyım. kızsız adam adlı kısa filmde başrolde oynamıştın. böyle mimikler ne biliyim dişleri göstermeler, garip garip gülmeler falan hep komiksel hareketler yaptın. türkiye'nin yeni jim carrey'si diye tanıtıldın. biraz heyecanlandık. acaba bu kez mi dedik (niye nihat doğan gibi çoğul konuşuyorum, tek kişiyim yahu ben). türkiye bir jim carrey daha kazandı diye sevindik ama mimik yapmaktan başka bişey yapmıyo diye üzüldük.

bu akşam disko kralında çektiğin film sebebiyle bulunmuşsun. çok güzel. parayı götürmüşsündür muhtemelen. sonuçta bir filmde başrol oyunculuğu. ama yok be hayro (o kadar çok samimiyiz izlenimi verdin mi kendimi hayro demekten alamıyorum). olmuyor yani. sırf dişlerini gösterip çok geniş gülerek komik olunmuyor ki. disko kralı'nda da kamera seni her çektiğinde abartı mimikler yapıp dişlerini göstermen seni sempatik yapmıyor. üzgünüm. olmadı hayri (hah iyice).

ayrıca seni keşfedip de filminde başrol veren yönetmen ve yapımcıya buradan çok güzel dileklerimi iletiyorum. hakkaten süper düşünmüşsünüz.

1 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

bi dost dedi ki...

acayip itici bi herif.

wibiya widget