Taklım - Selçuk Yöntem'e Mektup

Sevgili Selçuk Yöntem;

Aşk-ı Memnu adlı enfes dizinin mal ama zengin karakteri ednan ziyagil'i büyük bir başarıyla canlandırıyorsunuz. paraysa para, karizmaysa karizma, mallıksa mallık her şey yerinde. ama o küçük kızın nihal'le aranızdaki hitap kelimesi nedir abicim.

TAKLIM !

Evet yanlış duymadınız. birbirlerine tatlım yerine taklım diyorlar. kocaman selçuk yöntem ya, karizmatik bir adam falan. şiir okuyor, sesi tok karizmatik. orta yaşlı kadınlar hastası. o ne diyor kızına. taklım. abi yakışmıyor ya. hadi nihal gerzek, tiineyc falan o bir derece kurtarıyor. ama sen selçuk abi. oldu mu hiç? kocaman ednan ziyagil ya. yediremiyorum kendime. taklım dans edelim falan diyor. valla deliricem.

10 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

bi dost dedi ki...

mallıksa mallık ahahahahha:D

o kelimeye ben de uyuzum be:)) ne o öyle çok itici taklımmış peh. halley reklamındaki gerizekalı veled gibi, gitayının teyini kıydım, defol git lan bas git! aa çok sinirlendim. taklımmış.. taklım.. hayır bi de ben mal olduğnu da düşünmyorum yani çok aklı başında bi herif bence dizide falan. ama taklım.. taklımmış, nedir ya taklım?

yarama parmak, hatta tuz bastığını farkettiğini biliyorum.

littleiv dedi ki...

neler döküldü şaşırdım :)

Loana dedi ki...

diziyi hiç izlememiş olan kanımca dünyadaki tek kız olarak ( kitabını okumak yetti bana diye entel havamı da atayım eksik kalmasın ) taklımı hiç duymadım. hatta littleiv başlığı yanlış yazdı heralde falan diye düşündüm. ama o adam der mi öyle littleiv? yanlışın olmasın? :(

yalnızca orta yaşlı kadınlar hasta değil malak behlülden ziyade ben bu adamı tercih ederim :b

littleiv dedi ki...

entel havanı çok net attın söyliyim :) diyo valla. insanın inanası gelmiyo ama oluyo. behlül kim ya. yeteneksiz sarı :)

marbury dedi ki...

on numara yazı olmus zannımca bütün dertlerine derman oldu bu fikirdeki insanların bu yazı:) sen öncelikle cumartesi pazar eklerinde köşe yazarı olsana littleiv yakısır:)

littleiv dedi ki...

bilemediler kıymetimi marbury :) gaste (eheh tamam tamam gazete)lere yazı mı göndersem naapsam

z.t. dedi ki...

"o kadar çok özlemişim ki seni" yazını yazar yazmaz yorum yapmak istedim ama yeterince hızlı davranamamışım heralde..

peşin not: kırırım!

littleiv dedi ki...

haklısın sevgilim :)

marbury dedi ki...

kırar vallahi:) öhöm pardon yanlıs yoruma cevap yazdım bi an. selçuk yöntem i bildim bileli oynadığı tüm yapımlarda karizma sahibiydi. biri rezil bi halini yakalarsa valaahi çok üzülürüm.

z.t dedi ki...

marbury canımsın :)

wibiya widget