sabahlamak çok pis bişeymiş

selamlar sevgili okur. biliyorum bana çok kızgınsın. evet yazmadım falan. ama bi sor niye. ben şimdi mezun oluyorum ya, bitirme projesi falan feci kasıyormuş ya insanı. sen git deliler gibi ingilizceden türkçe'ye makale çevir. gece 4'e kadar 120 sayfaya yakın power point slaytı hazırla. sonra sunumdan önceki gün hocanın asistanına gidip sunumun bambaşka bir şey olacağını öğrenip sunumdan önce o slaytı tamamen baştan hazırla üstelik akşam 9'dan sabah 5'e kadar. ben hiç hayatımda bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum ya. 9 saat sürekli çalışıp sabah 5'te yatıp 2 saat sonra kalkıp okula gittim. ama nasıl gidiş. otobüste bayılıyordum bi ara.

nese okula gittim. ölücem sanırım. kanım çekiliyo, midem içerde takla atıyo, üşüyorum, titriyorum, açım. iğrenç bir hal yani. bir de derse girdim korozyon diye. hocam ben orada eriyorum ne metal erimesi!

neyse ders bitti gidip bir kahve, tost ve çikolata aldım. yedim az kendime geldim. sunum için konu paylaşıyoruz sunuma 15 dakika kala! düşün saçmalığı düşün. tabii sunum vakti geldi. ilk grubun ilk anlatıcak kişisi benim ve üstelik bi bok bilmiyorum. iğrenç bir durum. neyse ııııı'laya ııııı'layasaçmalaya saçmalaya bişeyler anlattım. ağzım kurudu daha 2 dakikada. ama allahtan en güzel sunum bizimdi. belki anlatamamış olabiliriz ama içi doluydu yani. nese bitti gitti. yurda gittim bir uyudum. 14 saat falan. insan uykusuzken ölebilirmiş ben onu anladım bu hafta. bir de bitirme projesi çok zor bişeymiş onu da anladım.

sonuç olarak bloga falan da yazamadım. ama yazıcam, en kötü wordde laptopa kaydedip internet olan yerde size ulaştırıcam. o kadar izleyici varken bunu yapamam. ne bileyim belki bir kaç kişi okuyup gülüyordur falan (amma duygusal oldu lan sonu ehehele). hadi en yakın zamanda görüşmek üzere tekrar.

9 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

bi dost dedi ki...

neyse ki geçmiş bitmiş:) 14 saat için ohaa diyorum ama. 14 saat ne demek yahu? :D

littleiv dedi ki...

öncesinde 72 saatlik 3 gün paketinde toplam 6 saat uyudum ama ondan kimse bahsetmiyor :)

marbury dedi ki...

aynen bro:) ben o 14 saatleri de uyuyamayınca bu dönem komple uykusuz kaldım. düzenim bozuldu sabahlara kadar oturasım var:)

littleiv dedi ki...

anasını sattim bi uyutmadılar ki insanı. hala vize diyolar bişeyler diyolar. biz de insanız laaan diye bağırasım var :)

Daçe dedi ki...

oo büyük geçmiş olsun, pis işmiş.. :/

Loana dedi ki...

ay bi vizeler için bu kadar panik yaptıysam ben bitirme projesi falan düşünemiyorum halimi.. Allah kolaylık versin valla başka sözüm yok :|

littleiv dedi ki...

daçe@ ; teşekkürler hacı. geçti valla.

loana@ ; vizeler güzel şeyler. en kötü 0 alıyosun falan. geçiyo. ama proje bambaşka. pis şey.

mevvesu dedi ki...

gıyamam

littleiv dedi ki...

gıyama :)

wibiya widget