Valla Olm Ya

bugün yazdığım kısa kısa 24'te bir adet şey yazdım yaklaşık saat 14.30 sularında. şöyle bişey:
''iki kızın birbirine bebeğim demesinden daha kötü bişey varsa o da iki erkeğin birbirine bebeğim demesidir. çok korkunç ama. yani tüm korku filmleri haltetmiş. burada birkaç korku filmi ismi vermek isterdim ama sanırım ben hiç korku filmi izlememişim ya. şimdi onu farkettim. dabbe vardı korku filmi diye gittim sonda adamla şeytan yumruk yumruğa dövüşüyodu. eheh komik lan.''

akabinde saat 16.00 sularında 1 gün gecikmiş uykusuzumu aldım bayiiden. işte yolda okuyamadım yurda dönerken okudum. alpay erdem'i açtım. okuyorum derken o da ne. tam olarak şöyle bişey yazmış alpay erdem:

'bir başka kızla 'topraam' diye konuşan kız'dan daha korkunç bi'şiy varsa , o da, bir başka erkekle 'topraam' diye konuşan kız'dır.

valla beynimden vurulmuşa döndüm. yazık be alpay. o kadar para pul çok güzel yazıyosun uykusuz 1.sayfa falan. stand-up gösterileri. ama noldu geldin benim yazdığımın benzerini yazdın. ne bileyim üzüldüm ya. ya da sevinsem mi bilemedim. ben bu kısa kısayı taa 3 gün önce telefonumun taslağına kaydetmiştim ya. ayıptır be.

oh rahatladım.

1 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

bi dost dedi ki...

yaaaaaaa hacı bi git yaa... çaldın dimi, çaldın şimdi de kılıfını uyduruyon...

:D

wibiya widget