Marjinal Olma Kendin Ol

selamlar sevgili okurlar. naptınız haftasonu? güzel geçti mi? bu sorduğum sorulara cevap alamıyorum ya çohüzülüyorum. neyse saçmalamadan bu geceki konumuza dönelim (birden kendinizi abbas güçlü ile genç bakış'ta gibi hissettiniz di mi? abbas da ne pis bir isim ya. buradan ülkemdeki cefakar abbas'ları tenzih ediyorum) benim anlatmak istediğim bişey var (çok önemli bişey anlatıcakmışım gibi oldu ama tırt yani).

böyle görüyorum ne bilim ekşi sözlük'te olsun, başka yerlerde olsun böyle çok sevilen, çok övülen kişi ya da programları ölesiye eleştiriyorlar. ama yani sanki sadece eleştirmek, marjinal olmak adına yapılıyormuş gibi geliyor bana. mesela çok güzel hareketler bunlar bir ara hayvan gibi seviliyordu, izleniyordu. sonradan moda, çghb'ı ölesiye yermek oldu. ama acımasızca. '3 5 kendini komik sanan çocuk iğrenç esprililer yapıyorlar, başlarında da yılmaz kendini bi' bok sanıyo bla bla bla'. abi tamam ben sevmiyorum de, ama başkalarının çok sevdiği bişeyi bu kadar eleştirmek bana çok mantıklı gelmiyor.

aynı olay 'komedi dükkanı'nda da oldu mesela. ben şahsen delicesine gülüyorum tolga çevik'e. ama yok. herife beğendiremiyoruz. 'ı-ıh ben gülmüyorım buna, çok iğrenç, bayat, tırt.' lan salak sen ne yaptın ki bu adamı böyle eleştirme gücünü kendinde buluyosun. allahtan bu herifler cem yılmaz'a falan pek saramıyorlar. çünkü o zaman ciddiye alınmıycağını biliyor. cem yılmaz çünkü. ilah yani.

neyse bu da böyle bir eleştiri yazısı olmuş olsun. ekşi'de yazar oldum da tekrar biraz takılıyorum oralarda, bu 'sevmiyorum' adamcıklarını gördüm, ordan aklıma geldi. ya ssg'de tutturmuş littleiv nolur gel de yaz, sensiz olmuyo falan da filan. kırmadım çocuğu ben de napıyım yani. eheh hadi görüşmek üzere, iyi geceler.

10 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

marbury dedi ki...

tolga çevik süper bence adam kırıp geçiriyor. çghb yi zaman dolayısıyla izlemeyeli çok oldu ama bence de onların ki sırf komedi değil bi nevi tiyatro yapmaya çalısıolar gülmesek ddeü olur yanee:)

littleiv dedi ki...

abi tamam gülmesek olur dersin. hatta gülmezsin de saygı duyarım. ama itin gtüne sokmak nedir onu şeyapamıyorum ben. ağzımı da bozdum ya :)

Daçe dedi ki...

vaay ekşi'ye de mi el attın, hayırlı olsun bro :D

beisa~ dedi ki...

selamlar sevgili little iv, bütün haftasonu ödev yaptım, yine bitiremedim, şimdi okula gitmiştim, ders yokmuş, geri döndüm :) ödevimi bitiricem.. senin haftasonun güzel geçmiştir umarım :D

cevap veriyim dedim bi, neyse :) ben hepsine gülüyorum vallaa.. zaten öyle bi yapım var, her şey komik gelio nedense :D haha..

Kirmizi dedi ki...

hayırlı uğurlu olsun yazarlığın :) aramıza hoşgeldin :p

littleiv dedi ki...

daçe@ ; he ya öyle oldu. daha önce esesci ile tartıştık çaylak falan yapıldım şimdi bitti mahkumluk :)

beisa@ ; oh be. sorularıma cevap aldım sonunda :) ben de gülüyorum nedense güleç bi yapım olabilir. özellikle cmylmz :)

kırmızı@ ; hoşbulduuuuk..benim nik bu bi mesaj çakarsın badim olsun azcık :)

bu arada yazı çok tırt olmuş sanırım herkes başka şeylerle ilglii yorum yapmış. böyle olucaanı biliyorum ehehe :)

bi dost dedi ki...

ya yazdıklarına katılıyorum ama bi cümlen hariç. demişsin ya; "sen ne yaptın da onu böyle eleştirebiliyorsun".. birini ya da bişeyi eleştirmek için o alanda uzman olmak gerektiğine ya da ondan daha iyi olmak gerektiğine inanmıyorum ben. ya da, her konuda böyle olmamalı diyeyim. yani şimdi mesela, ben komiksem (:) ve cem yılmaz'ı beğenmiyorsam ondan daha iyi olmalıyım, evet bu tamam ama ben sadece bir izleyiciysem ve cem yılmaz'ı beğenmiyorsam "sen çok mu komiksin" gibi bi lafla karşılaşmamalıyım diye düşünüyorum. ya da ressam olmadan da bi resmi beğenmeme hakkım vardır bence. ama dediğin gib, ben beğenmediğimle kalmalıyım "ayy çok iğrenç nası seviliyo kim beğeniyo bunu böğğ" falan değil. bu arada cem yılmaza hastayım :P

littleiv dedi ki...

bi dost@; orda o cümle biraz ters oldu açıkçası haklısın. ama demek istediğimi anlamışsın yani, ben ölesiyle eleştirmeyi kabul edemiyorum. kim nasıl güler buna noktasında her türlü karşıyım. sanırım o konuda hemfikiriz. ayrıca cem yılmaz tektir yani :)

yılışkan meyvesu dedi ki...

sevgili littleiv;
bende haftasonu uyandım yüzümü yıkadım, tuvalete girdim, salona gittim, oturdum, tv izledim, öğle yemeği yedim, miskinlik yaptım, elma yedim, telefonla konuştum, yüzüme maske yaptım, haberleri izledim, akşam yemeği yedim, tv izledim, ders çalıştım, nete girdim, sana asıldım(!), sarıldım, uyudum.

öptm,tnx, byby

kafana göre dedi ki...

iyi nolsun, haftasonu da okula gittim diferansiyel sınavını bitiremedim kalanını paket yaptırıp evde yedim. bi ara kitap okuyasım geldi, geçince de hemen yattım uyudum. öle yani bildiğin öğrencilik.

wibiya widget