kısa kısa #24

*piyüüüüüü kaç gün olmuş ya yazmayalı. beh beh beh. özlemişim buraları be sevgili okur. valla gurbetlik zor. yurtta internetin olmaması, vize haftamın bulunması ve bitirme projesi başlıca 3 etken. kendileri dilediğinizce küfür edebilirsiniz ben ediyorum çünkü.

*naber sevgili olur? eheh doyamadım ya naberlere. bi' daha diyim dedim. tamam oh rahatladım.

*iki kızın birbirine bebeğim demesinden daha kötü bişey varsa o da iki erkeğin birbirine bebeğim demesidir. çok korkunç ama. yani tüm korku filmleri haltetmiş. burada birkaç korku filmi ismi vermek isterdim ama sanırım ben hiç korku filmi izlememişim ya. şimdi onu farkettim. dabbe vardı korku filmi diye gittim sonda adamla şeytan yumruk yumruğa dövüşüyodu. eheh komik lan.

*ben korku filmine gidip 'hehe çok güldüm' diyen adamı sevmem. yani adam korkutmaya çalışıyo sen niye şimdi güldüm diyerek onu rencide ediyosun ki. ama şeytanla adam yumruk yumruğa diyorum ya. nasıl gülmiycen abi.

*kutsi'nin bir şarkısında 'sanane sanane sanane be' diye bir söz var. hangi kafa ile yazılmış bilemedim. be ne olm kutsi? yaş kaç lan?

*kutsi çok terleyen bir insan. en az bir ismail türüt kadar.

buram buram terlemiş kutsi

*geçen yazımda ülkücü smileyi bulmuştum. şimdi de tek kaş smileyi buldum.

l:)

bak bak gülüyor bi de.

*cibuti diye ülke var. ne bileyim buruk gibi biraz. yani,

-nerelisin?
+cibutiliyim abi.

bak doğal olarak abi diyor adam. neden? çünkü ezilmiş. cibuti cumhurbaşkanı olmak da kötü mesela. meclis bile yoktur. cbbm. cibuti büyük millet meclisi.

*bak bu hayatta en üzücü anlardan biri nedir biliyo musun? metroda açılmayacak olan kapının önünde inmek için beklemektir. çok kötü yani. hele bir de (hayır 'aylardan temmuz ise' falan demiycem, maksim gazinosu mu burası) arkanda sana güvenip bekleşen kıpır kıpır bir topluluk varsa o üzüntü katlanır.

*hayıflanmak eylemi ne güzel lan. cuk oturmuş resmen.

*haydi sevgili okur, bu kısa kısalık bu kadar. pek güzel olmamış olabilir ama unuttum yazı yazmayı ya. yakında yine buralarda olacağım.

6 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

marbury dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
marbury dedi ki...

evet cibuti diye bi ülke var ve hatta yıllar evvel öss ye hazırlanırken mal bi dershane hocam vardı. şıkları söylerken adam gibi a, be, ce ya da ankara bursa ceyhan falan varken gider c ye cibuti derdi. sen çok yaşa hocam. sahi bi de biyolojici vardı o da capponya derdi. tüm antikalar da beni bulmuş şimdi farkettim. nasıl bi ergen gençlik geçirdim düsünün artık:)sahi o cibuti diyen geometri hocam muhteşem üçlüye de mazhar fuat özkan derdi. off ya ne biçim yıllarmış bunlar. sinirim bozuldu:)

bi dost dedi ki...

cbbm ne abi? :) cibuti büyük Billet meclisi? aferim bi de se vur adamlara afferim.

kutsiye de laf atıp durma hemşerim o benim :D

littleiv dedi ki...

marbury@ ; ahahaha koptum yorumunu okurken. kötü bir ergenlik dönemi valla :)

bi dost@; cbbm'de feci sıçmışım ya :)

kutsiyi severim. şarkı sözlerinde bir derinlik var çünki :)

Z.T mey&su dedi ki...

ahahaha şu an anılarımın canlandığı andır. hani marbury kişisini tanımasam aynı dersaneye gitmişiz dicem ama biliyorum adamın yeri yurdu başka :) aynısından bende de vardı. ceyhan demez cibuti derdi. biz de sorardık o ne yauu diye adam da keh keh gülerdi. sanırım benim de ergenliğim sorunlu geçmiş :D

littleiv dedi ki...

aha bu ülkede ceyhan'a cibuti diyen öğretmenler diye gizli bir kurum var sanırım. ilginçmiş yau :)

wibiya widget