Bayram Manzaraları

Selamlar sevgili okuyucular. dünyanın en klasik başlığını da attığımıza göre başlayabiliriz. çoğul konuşmama rağmen bildiğin tek kişiyim ben. yani bu postların size ulaşmasında çok büyük bir ekip rol oynuyor falan demek isterdim ama yok öyle bişey. ben yazıyorum, ben düşünüyorum, ben fotraf buluyorum (ki konuyla alakalı ilk kelimeyi google görsellere yazıp karşıma çıkanı buraya koyuyorum).

evet bildiğiniz üzre kurban bayramındayız. artık bayramda 2.günü de geride bıraktığımız şu saatlerde türlü kurbanlar kesildi, etler dağıtıldı ne bileyim misafirliklere gidildi, baklavalar hüpletildi. biraz bayramla ilgili enteresanlıklardan bahsedeyim dedim hazır laf açılmışken.

bayram öncesi fw:fw:fw: domuz gribi!!! çok önemli. sakın öpüşmeyin bayramda, temalı mailler ortamda dolaşırken herkes kendi kendine 'olm bu bayram herkese uzaktan iyi bayramlar derim ne öperim ne tokalaşırım en temizi' şeklinde telkinlerde bulunsa da gerek bayramın o sıcaklığı(?) gerek örf ve adetlerimize olan uygunsuzluğu sebebiyle her gördüğümüzü şapır şupur öpmekteyiz. tabii misafirliklerin en önemli topici de domuz gribi olmakta. bugün 16 yaşındaki kardeşimle bir teyze gribin mutasyona uğrayıp uğramadığı konusunda tartışırken görünce vay anasını dedim istemsiz olarak.

bu bayram öpüşmelerinde bir amca vardır genelde bilirsiniz kendisini. bu amca sülalenin az bilinen bir kolundan olaya dahil olmuştur. yaşlıca gibi ve çok sigara içen bir insandır kendisi. böyle bayramlaşma sırasında siz elinizi uzatıp yalandan öpmek isterken, iki koluyla size sarılıp yanaklarınıza vakumlarcasına öper. yapıcak bişey yoktur artık. her sene iki kez belirir, öper ve gider.

bu sene yine burdaydı..öptü..gitti..

4 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

z.t. dedi ki...

herkese öptürmeyelim! eki eki

littleiv dedi ki...

kesinlikle öyle! bi de tükmüklü tükmüklü öpüyo :)

ecit dedi ki...

16 yaşındaki kardeş de pek bilgiliymiş.eşit ağırlıkçı haliyle fen konusunu tartışıyo:D o amca iğrenç lan nası öpüo yalap şalap.bi de ben gittiğim misafirlikte de karşılaştım o dayıyla:D orda da aynı şekilde öptü ağlıyordum.:D

littleiv dedi ki...

pis adam neyse şimdi bi 10 ay falan yok uzak dursun.

wibiya widget