Selamlar


Merhaba sevgili okurlar. napıyosunuz? beni soracak olursanız ben iyiyim (ilkokul mektup girişi). bir ara pek aktif olan blogum son günlerde kötü günler yaşıyor. sebebini bilemiyorum. gelen tepkiler oldukça azaldı. bunun sebebi okulların başlaması veya benim yazılarımdaki kalitenin düşmesi olabilir (kalite mi ne kalitesi diyen okurlarımı kınım kınım kınıyorum). bu sebepten birkaç gün kabuğuma çekilmek istiyorum adeta bir kaplumbağa gibi. daha güzel yazılarla yakında tekrar buralarda olacağım. beni özleyin anacığım. baaay.

3 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Daçe dedi ki...

valla ben okul mokul ayağına bi türlü yazamıyorum. burayı bıraktıysan benim bloga yazsana ya. "daçe" adı altında ama, yani benim yokluğum fark edilmesin maksat :D

Loana dedi ki...

aynısını bende yazıcaktım kendimde. hele geçen gün 29 olan izleyicilerim arttı mı diye hep umutla açarım. bi baktım ki 28e düşmüş.. kim gittiyse perperişan bıraktı beni. baktım ama çözemedim eksik kim. neyse öyle işte. hepimize bir durgunluk gelmiş galiba. kısmet tabi.

littleiv dedi ki...

daçe@ ; ahahah o ne biçim bi teklif ya ahaha

loana@ ; oha izleyici terketmesi de fenaymış. başıma gelmedi hiç. ben bi kişiyi kendi isteğimle kovdum blogdan. git lan burdan dedim. işine bak dedim. almıyım ayaamın altına dedim. öyle de forslu bi insanım :)

wibiya widget