kızların küfür etmesi


son zamanlarda aklıma takılam bir konuydu bu yazayım dedim.

şimdi öncelikle küfür kötü bir şeydir. bunda hemfikir olmamız gerekiyor. yani küfür etmek ne bir gelişmişlik göstergesidir ne bir büyüklük belirtisidir. ben öyle düşünüyorum. ne erkek ne kız ne de başka bir cins küfür etmemelidir bence.

ha ben ne erkekler küfür etmeli diyorum ne kızlar küfür etmemeli diyorum. isteyen istediğini yapar. ama bana göre karşımda oturan kız ağız dolusu bir a... koyayım dememelidir. şahsen ben o dakikadan sonra o kıza daha mesafeli dururum. evet erkek muhabbeti diye bir şey var. erkekler kendi arasında her cümlede 2 3 kez küfür edebilmektedirler. o bizim kendi terbiyesizliğimizdir. ama bu olay erkek erkeğe muhabbete gerçekleşir. bu ortamdan çıkıp kızlı erkekli bir ortama girdiğimde ağzımdan bir tane bile küfür duyamazsınız benim neden, çünkü saygımdan, yetiştirilme tarzımdan vesaire vesaire. aynı olayı karşı cinsten de beklemem de bir sakınca olmaz sanırım. gayet basit bir istektir bu.

10 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Loana dedi ki...

Pek çok erkek böyle düşünüyo sanırım, ayrıca kızların yanında ağzından çıkana dikkat eden erkekler benim gözüme daha bi efendi gelir.

ben en yakın arkadaşlarımla çok ağzı bozuk konuşurum mesela, hiç tutmam dilimi. çok rahatım yani kasmam şöyle mi diyim böyle mi diyim diye aklımdan geçen çıkar ağzımdan. blogumda ara sıra küfrediyorum aslını söylemek gerekirse her şeyi çok samimi yazıyorum ama tepkilerimi biraz daha yumuşatıyorum, aslında yapmasam daha iyi sonuçta görmek istemeyen okumaz ama ne biliyim samimi değilim sonuçta izleyicilerimle, blog anlayışıma ters düşüyo :b

bide en yakın arkdşlarım derken de hani sıçtığı boku bildiğim insanlardan bahsediyorum :b pis tabir için özür littleiv :b

ki onlar da bir elin parmağı kadardır.

diğer insanlarla beraberken belli başlı artık küfür sayılmayan hakaret diyebilceğimiz sözlerihtiyaçlarımı yeterli oranda karşılıyo :b erkeklerin veya kızların da ortamına göre davranması önemlidir benim için.

ama samimi olduğum bi erkek yanımda küfretse falan hiç rahatsız olmam. tanımadığım biri de etse rahatsız olmam heralde de gereksiz gelir heralde abartılı gelir. ne gerek vardı ya bunu demeye diye düşünürüm.

bunu da neden bu kadar kasıp uzun uzun yazdım anlamadım biri bana küfür hakkında ne düşünüyosun dese boynuna sarılıp ağlıcakmışım heralde bunları yazmasaydım.

saygılar.
:b

littleiv dedi ki...

ehehe öncelikle yorum için teşekkürler, uzun yazasın varmış sanırım :)

söylediklerinin çoğuna katılıyorum. blog, sözlük, internet vs bu ortamlarda küfür edilebilir bir nebze daha. sonuçta güldürmek kendini anlatmak falan bu tarz amaçlar taşıyoruz.o açıdan küfür, kötü söz yazılabilir bence.

ayrıca şu sıçmak ayıp mı değil mi bi emin olamadım ya. onun için de bi post yazıcam sanırım :)

elmasu dedi ki...

bırakalım bunları bence..
x arkadaşı sevdin mi deyince "ehehe dobra kız ne komik küfür etti öle" diyebiliyosak eğer sorasında kız dediğin küfür etmez de demiycez bence. ek olarak neden başka kız küfür etti mi dobra kız oluyo da sevgili kişisi komik bulduu bi küfürü bile söleyince pis pis bakılıyo yüzüne acaba. ben de merak ettim. blogunuzun takipçisi olarak bir post bekliyorum bu konuda.
sevgiler

littleiv dedi ki...

ben değer verdiğim ve saygı gösterdiğim insanların benim bulunduğum ortamda kibar olmasını beklerim. şimdi sevgili olayı çok başka. bazı anlar gelir cıvıklığın dibine vurulur o zaman tamam. ama sürekli ağızda küfür olursa bu hoş durmaz bence. şahsi fikrim budur miss elmasu

fatoş' dedi ki...

evet evet kesinlikle..
yakışmıyor kızlara ulu orta küfretmek, hani bazen belki, o da abartmadan..
ama erkekler için de geçerli..
ben de sevmem yanımda sürekli küfreden birini, kız olsun erkek olsun.. bi yerden sonra samimiyetin şeyini(!) çıkarmış oluosun çnkü :D

littleiv dedi ki...

sonuna kadar katılıyorum fatoş.

marbury dedi ki...

bana da katılsana littleiv:)herkes güzel yazmıs doğru söylemiş iyi düsünmüs.sevgiler canlar öpüldünüz:) ben en çok maçlarda statta küfretmek isterim ama onda da yanımda littleiv gibi bir sahsiyet olduğu için ne iğrenç bi hareket çok ayıp ya su faul mü off gibi tepkilerle açık tribünden numaralıdaymıs gibi davranırım eski burjuva kapalı günlerimi anarak:)

littleiv dedi ki...

marbury; şimdi onu geçicen burjuva ayaklarını. az saydırmadık rakip olsun hakem olsun. maçların en güzel yanıdır yani :) mr kapalı burjuvası :)

bi dost dedi ki...

argo evet ama küfür ı ıh ya:) çok katıldım bu yazına. yorumları da çok okumadım ama şöyle bi göz attım, blogda sözlükte falan edilebilir bi nebze demişsin. yok be bence öyle de abartmamak gerek. yani edenlere ay yapmayın falan demem de. hatta okurum da bazılarını. ama hoş da değil.. bilmiyorum ayrımcılık mı oluyo bu ama a.q yazan bi kız bana blogda falan da olsa hiiç samimi gelmiyo. bu konuda diyceklerim var aslında daha ama susuyorum:D katıldım ama +rep :P

littleiv dedi ki...

teşekkürler bi dost. genelde katılındı bu yazıma, sevindim ben de ortak fikirler için.

wibiya widget