kısa kısa #20

üniversitede 1 numara. şşş gülmeyin

*merhabalar sevgili okur. 20. kısa kısa olmuş hiç söylemiyosun. bu maddeli yazı işini sevdim ben. kafama esen en ufak şeyi bile yazabiliyorum. komikse gülüyosun değilse salak deyip geçiyosun falan. hoş bence. neyse ne yaptın görüşemiyoruz bayadır. kafamı dinlemek istedim bir süre. eheh yok be internet yoktu haftasonu, ondan yazamadım post. yoksa böyle artis gibi kafamı dinledim triplerine girmiycem. neyse lets kısa kısa

*hemen ilk eleştirimi yapayım bu let's .... olayına. son zamanlarda ne tür ürün olursa olsun çıkış sloganı bu oldu. ne bileyim 'let's fifa' 'let's burger' 'let's ot let's bok' sürüyle gidiyor. hayır bu kadar kolaya kaçılmamalı bence. üstelik benim cefakar satıcım da istiyor. adam yazsa 'let's çiğköfte' diye mutlu olur musun ha sorarım sana?

*bugün farkettim ki eskiden jöle vardı lan. artık kullanılmıyor nerdeyse jöle. bir ara herkesin kafadaydı. beyle kirpi modeli. gerçi o da kayboldu piyasadan. iyi ki oldu gerçi. milyonlarca kirpi saçlı insan peydah olmuştu güzel türkiyemde.

*hapşurunca ya da (hapşırınca tam emin olamadım) bir çok yaşacılar var bir de iyi yaşacılar var. bu iki grup karşı karşıya gelse ne güzel kapışma olur. ağız burun girerler birbirlerine.

*geçen bloga da koydum mustafa çeçeli'nin şarkısını indirmek istedim internetten. işte buldum indirdim falan. anne dedim bak süper şarkı buldum bi' dinle. açtım şarkıyı. o da ne. ankaralı namık çıktı içinden, arabada 5 evde 15 şeklinde ev ahalisine sesleniyor. annem aşağılarcasına öyle bir baktı ki, kendimi savunma kudretini bulamadım vücudumda. diyemedim anne aslında benim sevdiğim şarkı bu değil diye. öyle kaldım.

*adı besim olanları toplayıp dünyanın bütün güzelliklerini vermek istiyorum. çünkü tahminimce onlar isimlerinden çok çektiler. besim çünkü. başka şeye benzemez.

*geçen bir afiş gördüm. aydın üniversitesi en çok tercih edilen üniversite biz olduk diyordu. hayır düşünüyorum gerçekten olabilir mi böyle bişey diye. anlam veremedim. hayır aydın'da buna dayanarak türkiye'nin en iyi üniversitesi olduğunu iddia ediyordu. kendileri de inanmışlar biliyo musun? hiç sesimi çıkarmadım.

*mefruşat kelimesinden ölesiye korkuyorum. anlamına bakmak için sözlüğü bile açamıyorum. o derece.

*bir dönem modaydı. ceket yakmak şeklinde bir eğlence anlayışı. aklım hayalim almıyor. nedir nasıl bir zevktir. sanırım ölene kadar da anlamıycam. ceket abi bu üzerine giyilip dışarı çıkılan bir giysi. en fazla beline sokup dans edersin. (ki dünyada bunu yapan adnan şenseslerin nesli tükeniyor) maksimumu budur.

*görüşmek üzere..

1 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

marbury dedi ki...

koptum epey güzel bi kısa kısa olmus:) ayrıca ben iyi yaşacılardanım ona göre littleiv:) eksik etmem bilirsin:)

wibiya widget