kısa kısa #19

benim olucaksın bebek

*merhabalar sevgili okur. size okur mu yoksa okurlar mı diye seslenmem gerektiğini bir türlü bilemedim. bana bir yardım eli uzatır mısınız? kaç kişisiniz olm. yoksa ben kendi kendime mi yazıp okuyorum? bazen ağır şizofrenmişim gibi geliyor. adeta bir brad pitt falan. sonra lüleburgaz'da yaşadığım aklıma geliyor ve susuyorum. geceleri gizli gizli ağlıyorum hep.

*brad pitt şizofren falan demişeken doğal olarak fight club'dan bahsediyodum. filmi ilk nasıl izlediğim aklıma geldi. gece 3'te izlemeye başlamıştım (bak bak salağa bak). ulan zaten film deli gibi karışık, noluyo kim tyler kim durden kim travis kim marla falan derken benim kafa gitmiş. film bitti 'bu mu lan o kadar övdüğünüz film, hey allam' falan diye artislik yapmıştım. saat 5 tabi onu dikkate alalım. sonra yattım. allahtan yakın zamanda tekrar izledim de etrafta 'fight club'ı izledim tırtmış' gibi ileri geri açıklamalar yapmadım.

*baloncuk tabancası diye bir olay var. eğer biri beni tutmazsa bütün paramı bu alete yatırabilirim. sonra da ver allah balonu. başlıycam barbaros bulvar'ının başından sıka sıka inicem beşiktaş'a. var böyle saykodelik planlarım.

*evet saykodelik. pek sevdiğim bir kelimedir.

*hani şey olayı var ya (dur anlatıcam) abdullah gül var cumhurbaşkanı. işte bir kısım insanlar hükümetin amerika yanlısı tutumda olduğunu söylüyor (politikaya girmemek için götünü yırtmak). şimdi abdullah gül'ün de adının ilk 3 harfi abd ya. he o bağlantıyı bulan ilk insanın yaşadığı sevinç ne ilginçtir di mi? (hay allah cezanı versin bunu mu anlatıcaktın dediğinizi duyar gibiyim)

*biscolata diye tatlı markası duydum. yaratıcılığa hayran kaldım cidden. bisküvi ile çikolatayı harmanlamış ve ortaya bu çıkmış. takdire şayan. övgüye layık. alkışa talip. (itinayla boku çıkarılır)

*iddaa'dan zengin olma hayali kuran arkadaşlar, hadi evlerinize. olmuyor öyle. lütfen. zorlamayın daha fazla.

*geçen arkadaşımla telefondaki smileyler üzerine derin konuşmalara girmişiz. işte ne bileyim :-D kahkaha ise :) daha basit bir gülme falan. bu sırada ülkücler için smiley buldum ben. buradan littleiv.blogspot'u okuyan tüm ülkücü arkadaşlara geliyor işte sizin smileyiniz :-[ . nasıl? bence çok hoş eheh.

*en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere. sevgilerimle.

10 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

bi dost dedi ki...

ahaha ülkücü smileyine çok güldüm :D:D keza politikaya girmemek için yırtınmana da:D komik misin nesin:P

bi de ilk maddedeki kendinle cebelleşmen ne kadar da tanıdık geldi.. analitik kullanmadan önce ben de böyle oluyodum yorum gelmeyince yazılara. meğer okunuyomuşuz hacı:P

littleiv dedi ki...

eheh teşekkürler bi dost :9

böyle yorum falan gelince insan okunduğunu hissediyo yahu. iyi oluyo inceden :)

Loana dedi ki...

iddaa konusundaki maddeyi tüm lise kapılarına asmak lazım. resmi açıklama niyetine. iddaa middaa ayağına çocuklarımızın beynini sulandırıyorlar ( ben büyüdüm artık lisedekiler çocuklarımız dencek kadar küçük heheh )

üniversitede oynayanlar da var mı? ben henüz görmedim, inşallah görmeden geçer gider senelerim.

littleiv dedi ki...

olmaz mı ya var tabi. futbol bilen her insan oynar iddaa. ama zengin olma kısmı yalan. yok yani öyle bişey. zevk için oynanır ona lafım yok

Z.T. dedi ki...

birincisi siz artık istanbulda yaşıyorsunuz sayın ay vi :)

ikincisi de ben tek başıma okuyucu olarak kitleleri temsil edebilirim :)

Z.T. dedi ki...

he bir de o ifadecikleri tartıştığınız kişiyle arkadaş mısınız :D

littleiv dedi ki...

arkadaşım tabi yahu niye olmıyım :)

meyvelisu dedi ki...

olm benle konuştun onu ne arkadaşı :D

fatoş' dedi ki...

aslında 'fight club'da tyler durdenda _bilinenin aksine_ şizofreni değil, dissosiyatif çoğul kişilik bozukluğu varmış..

o kadar psikoloji okudum, daha yeni öğrendim ben de şizo olmadını..
ukalalık gibi algılama da littleiv :D

littleiv dedi ki...

eheh yok algılamam fatoş :) düzeltme için teşekkürler hatta

wibiya widget