kısa kısa #18

gördüğümüz gibi gompile menemen

*merhaba sevgili okurlar. evdeyim yatıyorum. bayadır haftasonu yatmamışım onu farkettim. beyle tv karşısında ful televizyon önde laptop falan. yatmaktan yorulmayı özlemişim. e bu güzel pazar gününü bir kısa kısa ile şenlendirebiliriz bence. haydi bitirelim şu işi (3.sınıf lise filmlerinde basket takımı kaptanının maç öncesi konuşmasının son cümlesi)

*geçen okulda yemek yemek için sıraya girdim. körili tavuğumu istedim ilerliyorum. körili tavuğu çok seviyorum bunu da belirtiyim. köri evet. neyse arkamdan gelen çocuk 'mm bana bi' menemen ama yumurtasız olsun.' dedi. yaşadığım hayatı bir kez daha düşündürttün bana çocuk. teşekkürler.. teşekkürler..

*kim ki hayatında bir kez olsun menemen mi melemen mi tartışmasına girmemişse o insan hayatta ezik kalır biraz. başı önde gezer. yanakları kızarır hemen.

*köriyi bulan insana saygım sonsuz.

*bunu hepimiz yaptık: bir tabaktan kiraz yerken önce açık renklileri beyaza yakın olanları sonrasında ise koyu ve siyaha yakın renkli olanları yiyorum ben. mini bir çakallık. tatlıları sona bırakma isteği. bir adamsendecilik.

*çin açık tenis turnuvası varmş şu anda öğrendim. ne kadar tırt değil mi? bir avusturalya açık bir wimbledon varken çin açık nedir yani. hoş değil.

*yirmibeşoğlu diye soyadı var. soyadı kanunu çıktıktan sonra bu soyadını alan dedenin fikirlerini düşünmek istiyorum. ne bileyim güçlü, sarp, korkmaz, keita (öhe bu karıştı), yenilmez, mükemmel falan gibi envai çeşit övücü güzel soyadı varken yirmibeşoğlu niye? neden yani?

*sevgilerimle.

2 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Daçe dedi ki...

yirmibeşoğlu'na şaşıran insan şuna ne tepki verir: otuzbiroğlu. bizzat friend of friend'im.

littleiv dedi ki...

yazık ya. valla yazık.

wibiya widget