kısa kısa #16


*naber sevgili okur. her gün kısa kısa yazıcam galiba. ne bileyim böyle hoşuma gidiyo. her gördüğüm şeyden yazıcak bir kısım çıkartıyorum. deliye bağladım iyice. az önce kafes futbolu oynadık. bir çalımlar bir bilek haraketleri aman aman. pis yoruldum ama. yine de yendim oda arkadaşlarımı. buradan onlara el sallıyorum murat samet nası yendim ama :) (adamlar yanımda teşekkür ettiler)

*otobüste bazen feci geriliyorum hemen sebebini anlatıyım. şimdi koridor tarafında otururken cam tarafında seyahat eden yolcunun nerede ineceğini bilememek sizde de bir tedirginlik yaratmıyor mu? sadece ben mi deliyim lan yoksa. böyle sürekli diken üstünde gidiyorum. sanki adam her an inebilirmiş falan gibi. ne bileyim garibim ben biraz. üzerime gelmeyin.

*'her şakada bir gerçeklik payı vardır' bu lafı bulan kimse versinler bana. kapatıyım güneş almayan bir odaya sabah öğlen akşam üç posta ıslak meşe odunu ile beline girişiyim. abi bu nasıl saçma bir laftır. ben gönlümce sıfır beyin desteğiyle ağzımdan köpükler çıkartarak (evet ben bazen gülerken ağzımdan köpük çıkartıyorum) gülmek şakalar yapmak istiyorum. sen niye bana pislik çıkartıyosun ki. yok gerçeklik payı falan. gompile şaka.

*diş fırçalarken şu olur mu size. böyle dişlerinizi yeterince fırçaladığınızı düşünüp suyu açıp ağzınızı yıkamak isterken birden aslında dişlerinizi tam olarak fırçalamadığınızı farkedip suyu tekrar kapatmak. bence bu dünyadaki en üzücü şeyler listesinde ilk 3'e rahatlıkla oynar.

*kurt cobainca köpeğin maskarası olurmuş.

*babaların arabayla tatile ya da uzun yola çıkmadan önce söledikleri belli laflar vardır bilirsiniz. bunlardan benim en sevdiğim 'bak işlerinizi halledin yolda durmıycam'dır. benim fikrim bu. saçma oldu ama öyle.

*dünyadaki en büyük korkularımdan birisi halaydan atılmaktır sevgili okurlar. tam halayın en heyecanlı en ateşli yerinde biri gelir de sen artık bu halayda değilsin çık diyecek diye ödüm kopuyor.

*geçen gün atatürk otosanayi metrosuna bindim. zaten sessiz sedasız gidiyoruz. son durağa geldik. kapıya yaklaştım. tam bu sırada 50'li yaşlarda bir amca yaklaştı yanıma. hatta böyle hoplaya zıplaya geldi. 'ne güzel gidiyoduk yaa' dedi. hey allaam bütün manyaklarda beni buluyor arakadaş.

3 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Z.T. dedi ki...

kurt cobainca ha ayıp ayıp. pisli kirlili kakalı şakalar yapmayalım. eshefle kınıyorum. evet eshefle :)
ek olarak evet bütün çatlaklar seni buluyor :)

littleiv dedi ki...

evet buluyo ve bundan çok memnunum :)

Z.T. dedi ki...

hehe aferin :)

wibiya widget