fotoğraf kadının olduğu yerde çekilir

bir littleiv atasözü. inşallah gelecek nesillere de aktarılır. tek hedefim bu. bir sürü dandik atasözü var olum bu niye olmasın ki. inanırsak olur bence.

evet gelelim atasözünü açıklamaya. fotoğraf kadının olduğu yerde çekilir. ever bilinen fotoğrafçılar hep erkektir fizyolojik olarak daha yatkın olabilirler. tam bilmiyorum onu. ama fotoğraf kadının olduğu yerde çekilir. bir kaç örnekle ilerleyelim. elimizde gayet somut bir facebook gerçeği var. insanlar kendilerine çeşitli albümler hazırlıyorlar. bakıyoruz bir kız arkaaşımızın albümüne starbucksss diye albüm var. s uzatılır ama daha şirin ya öyle. neyse fotoğraflara bakıldığında 8 adet kızın 1500 tane fotoğrafını bulabiliriz. sürekli çekerler çekerler çekerler. her açıdan her sahneyi.

dönüyoruz erkek kısmına. hiç bir şekilde 3 4 erkeğin beraber ortamında fotoğraf çekilmez. en fazla arkadaki kız çok güzeldir. arkadaşını çekermiş gibi yapıp onu çekersiniz. maksimumu budur yani.

düşüsenize kahve ortamı mahmutlar osmanlar oturmuş cep telefonları fotoğraf makinalarıyla birbirlerine sarılıp sarılıp yukarıdan fotoğraf çekiyorlar. olmaz bize gelmez. ama ortamdaki tek kız tüm kahvenin fotoğrafının çekilmesine sebep olur. ondan sonra osman abinin facebook hesabı da şenlenir her şey de olur.

4 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Loana dedi ki...

:D:D süpermiş. hakkaten kendimden biliyorum, kampüste çimlerin üzerinde tek bir noktaya oturarak bin tane resim çıkarttım :D kızların bu huyu kötü ya, ben de başta geliyorum.. ama napalım insan her seferinde güzel çıkmıyo, bakıyo ki aaa hem gününde, hem ışık iyi, güzelliğim boşa gitmesin çekeyim de çekeyim diyo. bende öyle yani. ama hiç bi zaman starbucksss gibi uzatmadım hadi ordan yırttık :D bide geliyoreee var. onu ben de çözemedim belki alakası bile yoktur ama starbucksss kadar çirkin yani.

littleiv dedi ki...

valla bu benimki genel bi tespit. sana kısmen de uyuyosa sevindim :)

Z.T. dedi ki...

hangi kız arkadaşınızın profilini bu derece dikkatle incelediniz merak ettim lidıl bey

littleiv dedi ki...

valla bu yazı çooook önce sözlüklerden birinde kaleme alınmıştı. genel bi tespit :)

wibiya widget