gökhan özen'in azer bülbül taklitçiliği

bir insan düşünün, sakallı mağrur titrek ve mükemmel sesli. evet evet aklınızda oluşan tek bir figür tek bir idol var. tabii ki azer bülbül.

burası ciddi amcamların yazlığında gördüm kendisini su dolduruyordu çeşmeden. gittim yanına hayranınım abi dedim. teşekürler gardaş aneeeey annneeeeeyyyyy diye cevap verdi. tırsmadım değil (çeşme olayı ciddi ya valla). e tabii o da insan su da doldurur. neyse kendisini severim saygı duyarım.

diğer taraftada genç kızların sevgili sarı civciviyle pozları ile kimbilir kaç kızın kalbini çalmış olan gökhan özen. ama bana göre orjinal değil. bana göre marjinal hiç değil. bu gökhan özen denen şahıs tüm şarkılarında azer bülbül abimin söyleyiş tarzını kopyalayıp yapıştırmakta. titrek sesini kullanmakta.

düşün şimdi gökhan'ın şarkısını.

a a a a aramazsa a a a an ara a a amaaa yaar aa a aramazsa a a a n aaa a rama a a diye tireye titreye söylüyor şarkısını. ama benim için hiç mi hiç önemli yok. ha kendi tarzını yarat söyle. ama azer abim gibi söyleyince benim gözümde değerin bitiyor. adeta mahmut hoca'nın kopya çekerken yakaladığı güdük gibi oluyorsun benim için. güdük gökhan.

2 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

bi dost dedi ki...

"teşekürler gardaş aneeeey annneeeeeyyyyy" ahaha iyiymiş:)

(senin taklidini yaptım, sen de böyle yorum yazıyosun hep:P) :D

littleiv dedi ki...

ehehe hakkaten ha iyi tespit tam olarak yorum formatım bu :)

wibiya widget