Can Sıkıntısı

# öyle can sıkıntısından yazayım dedim bakalım neler çıkıcak? şimdi doğal olarak bi konu lazım bişeyler yazmak için. ama şu an aklımda zerre bir konu / olay yok. hah derken buldum. şu (/) olayı. gavurların slash eski türklerin ise taksim işareti dediği olayı yazıda kullanmak. görüyorum bazı köşe yazarları yapıyo bunu. olm nasıl antipatik anlatamam. birbirine benzer iki kelimeyi yanyna kullanırken bu işareti kullanıp insanı kendinden tiksindimeyi başarabilen tüm yazarlara sesleniyorum. allah nası biliyosa öyle yapsın marjinaller sizi.

# facebook sıktı artık. geçen ilk zamanlarda girdiğim binbeşyüz tane gereksiz aplikasyonu ve grubu sildim rahatladı alet. ne kadar boş beleş olay varsa hepsine girmişim. her gün onlarca notifikasyon yollamaktan bıkmadı fesybuk. bu arada yazıda aplikasyon ve notifikasyon diyerek türkçe'nin içine sıçmadım bilakis böyle yapanlarla dalga geçiyorum. olm negüzel türkçe kelimeler var. onları kullansanıza.

# peki ya youtube kapatıldığı için mi facebook'ta bu kadar video paylaşımı öne çıktı? insan düşünmeden edemiyor bence. facebook'u kullanan türk sayısı o kadar fazla ki madem bu mazlum türkler ordan video izleyemiyo feysbuku değiştirip inceden video paylaşım sitesi yapalım. komplo teorisi gibi mi geldi? hahah siz daha uyuyun olm.

# sıcak çok sıcak. ölüyorum gün içinde. istanbul bariz bir şekilde yanıyor. dur klişe yapıcam. aslıda sıcaklık o kadar kötü değil ama nem çok fena hacı. oh ben de söyledim rahatladım. ehehe harbi ama nem çok fenai nem olmasa. (bak hala!)

# bol serin ve sulu ortamlar diler inceden kaçarım.

0 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

wibiya widget