Littleiv Yorumluyor # 1 - Avşar Kızı


merhabalar. ayrılığa fazla dayanamayarak hemen ilk yazıyı yazmaya başladım adeta bir tezcanlı gibi. tahminlerime göre bilgisayarımla birlikte internetin de bulunduğu ortamlarda bulunduğum sürece 2 3 günde bir yazımı yazmayı planlıyorum. tabii aylardır planlarına son derece sadık olmayan bir çizgide yer aldığım için yine kendimden çok emin değilim.

hülya avşar demiş ki: 'erkekler arada bir aldatmalı'. bu kadar güzel bir topic bulmuşum yazmasam olmaz zaten ne yazacağımı bilemediğim şu dönemde. ben hayatımda ilk kez ciddi bir ilişki yaşamaktayım şu an. gayet güzel gitmekte. avşar kızı'nın (avşar kızı tanımlamasını ömrü hayatımda kullandım da artık ölsem de gam yemem şu ahir hayatta, avşar kızı, avşar kızı, avşar kızı.. insan söylerken bile bir hoş oluyor, ciddiyim. kim bulduysa yüreğine sağlık. oh bebek, kombo yaptım. hem avşar kızı hem yüreğine sağlık. bu arada yazı parantezin içinde sürüyor kapatıyım bence) bu sözlerini duyunca direk olarak kendimi düşündüm. aldatma olayı bir ilişkinin bitmesi için yeterli ve geri dönüşü olmayacak tek sebeptir kanaatimce. eğer bir taraf aldattıysa olay bitmiştir benim için (alişan style mode on).

aldatınca renklenen, güzelleşen ilişki benim gözümde fazlasıyla avrupaidir. ha bu benim geri kafalı bir düşünce yapısı içinde olduğum anlamına gelmesin. aksine yeterince how i met yout mother ya da coupling tarzı amerikan dizilerini izleyip meh meh meh diye gülmüşlüğüm 'yaa avrupalı ne rahat ne umursamaz' demişliğim vardır. ama birbirini seven iki insan eşi dururken başkasına giderse orada bir sorun vardır bence.

aldatma aldatma diye ibibik gibi ötüyoruz ama neye göre kime göre derse biri sert yaklaşırım. aldatmanın sana göresi bana göresi mi var lan derim. ağır konuşurum yani. sevdiceğin olmadığı yerde başkasını kesmek aldatma mıdır? sorusu gelebilir mesela akıllara. cevabım şu olur: 'eğer 15 saniyeden fazla kesmezseniz bu aldatmaya girmez'. evet bildiniz içimde bir zekeriya beyaz var. cevap stili direk olarak ondan oldu çünkü. yok arkadaş aldatma dedin mi karşı cinsle cilveleşme içerek her türlü olay aldatmaya girer. bakışma, gülüşme, sevişme ve dahası... (tuna kiremitçi?)

bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle, çao.

0 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

wibiya widget