Türkan Saylan


Başımız sağolsun..

0 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat

Büyükada

büyükada istanbul'un keşmekeşine kapılmamış nadir yerlerden biridir belki de. yarın bir kez daha gidicem. giyicem aşortmanları, binicem bisiklete. ayrıntıları bir soraki postta bildirmek dileğiyle. uyumak lazım, yarın enerji toplamak için.

1 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat

Özür

yazarımız littleiv rahatsızlığından dolayı bu haftaki yazısını yazamamıştır. özür diler.

ehehe hep bunu yapmak istemişimdir. ama yok lan hasta falan değilim. ilgi alanlarım değişti, artık internet bana zaman kaybıymış gibi gelmekte. ne bilim insani ilişkiler daha güzel, konuşmak anlaşmak gülüşmek bakışmnak gibi. yani internet yoluyla yapılan tripsel smiley ciddi ciddi mallık gibi gelmekte şu an. hayır trip smileyi yapıyosun karşıdaki de seni üzdüğünü düşünüyo. e söylesene ben sana kırıldım beni üzdün diye. yanlış şetler hep tabi bunlar.

bir diğer olay da sınavların yaklaşması. ciddi anlamda korkuyorum ve 3. sınıfın 2.dönemi olduğundan ders bırakmamam gerekiyor. yoksa seneye götüm tutuşabilir.

ahah asıl olayı unuttum. laptopum yandı lan :( (senin o üzülen smileyini yerim ahahah) elektrik kablosunda kaçak vardı ve ben makl gibi kullanmaya devam ettim sonuç, önce zivi zivi deyü kıvılcımlar, sonra bir alev alma akabinde çıkan duman ve kesif bir yanık kokusu. laptop çalışmıyor. bir türlü beşiktaşa da gidemedim kablo almaya. yani anlıycaanız laptopum da yok ondan da yazamıyorum bloga. olabildiğince yazmaya çalışıcam yine de. bu arada o en baştaki yazının altına 15'e 10 bir vesikalığımı koymak isterdim gazete hesabı ama saçlarım fotoğrafın %86'sını kaplıyacağından vazgeçtim. eve tçok saçım var ve bunla hava atmaya çalışıyorum ahahah, hadi baybay.

2 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat

wibiya widget