Sınavlar


zor bir dönemeçe giriyorum hatta girdim sayılır. haftaya üniversite vizeleri var. haftasonu da açıköğretim sınavları 2 günde 8 ders, oh bebek. üstelik işletme hukuk iktisar ve muhasebe gibi baba dersler var. hadi matematik ingilizce traş yapılır bir şekilde ama diğerleri ne biliim. zor duruyo. gerçi alıştırılmışız zamanında her sınavdan 100 alıcaksın diye. açıköğretimde 50 alınca geçiyosun. süper olay!

ha bu adam lafı nereye getiriyo derseniz diyeceğim şudur ki: bloga yazamıyorum lan. hem yurt ortamında insana kafayı yedirebilecek incelikte 4 saniyede bir kopabilen internet hem sınavların ensemdeki soğuk nefesi. yazamıyorum yani. ilham gelmiyor. stresli ortamda çalışamıyorum olm napiim. ayrıca bu dönem kendime söz verdim ders çalışırken öğrenmeye de çalışıcam ezber olayı değil yani sadece. biliyorum ki ilk vizeye çalışırken bu heves kaçıcak. ama olsun gittiği yere kadar gitsin.

umuyorum bu sınav dönemini (ki kendisi bu cumartesi sabahından başlayıp ertesi cuma akşamına kadar sürücek) başarılı atlatırım. etraftan gelicek her türlü inek yaklaşımlarına karşı tüm sınavlardan 100 almak istiyorum. hayır yani nedir? ben 100'leri alıyım ondan sonra ister inek de ister öküz. çok da tın. aralarda yazmaya çalışıcam yine. si yu.

0 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

wibiya widget