X Açılımı

sıkmaya başladı sanki bu açılım olayı. akp'nin alevi açılımı, ateist açılımı dokunulmazlık açılımı, rakı açılımı; chp'nin çarşaf türban kuran kursu açılımı derken açılım içinde kaldık. bu arada açılım kelimesinden nefret ettim şu cümleden sonra. daha da kullanmam.
hadi siyasetçiler kendilerini ifade etmek için daha fazla oy almak için abarttıkça abarttılar. ama türlü tv programlarında falan çok kullanılmaya başladı bu kalıp.

en son birand cimbom'un hamburg açılımı deyince tepem attı. yeter lan yapmayın artık sıktı. benim şu güzeller güzeli eğlencelik blogumda siyasetede el attım ya gam yemem artık.

bu arada ysk olduğunu tahmin ediyorum bazı eller tarafından oy kullanacağım yer istanbul olarak kaydedilmiş. ne düşündüler bilemicem ama öyle balon patlatıp, kömür dağıtmakla olmuyo bu işler. ha dersen ben sana ps3 dağıtırım. o zaman düşünürüm oyumu. ama yine de sinsi gibi sandıkta yalnız olmanın rahatlığıyla size vermem. bunu da bilin. peynirciye vericem ya ben oyumu. kılıçdaroğlu peynirleri, kahvaltıda 1 numara.

6 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Adsız dedi ki...

sıkılmıycaksınn:)

littleiv dedi ki...

peki :)

Adsız dedi ki...

cüneytimsi yaklaşım:)
böle şehirlerarasııı

littleiv dedi ki...

olur öyle :)

Atakan Ercan dedi ki...

X açılımı diyince aklıma X ışınları geldi lan..

zira ikiside bayar insanı

littleiv dedi ki...

aynen öyle ya. ama ben o dersi almadım. rahatım o açıdan.

wibiya widget