Saçma Korkularım #2


taksi kornasından etkilenmek

'heeey taksi bütün işlerim gitti aksii heeeeey dur taksiiii'

konumuzla alakalı mirkelam şarkısıyla girdim olaya ki daha rahat ısının. bence gayet güzel oldu. konuya giriyim. taksi dediğimiz olay, istanbul'da zilyon tane bulunan sarı sarı arabalardır. sürekli müşteri almak için uğraşan, bazen gece tarifesi açan, bazen de makas üstüne makas yaparak birer şumayer, birer senna olmak isteyen abiler tarafından kullanılır. bazıları da bayan görünce indiriler ama tarifeyi değil. (hepsi değil 3 5 çürük elma, onurlu gururlu tüm taksici abilerimi tenzih ederim)

gelelim korkuma. bu taksici milleti ilginç bir şekilde korna çalarak müşterileri etkileyebileceklerini sanıyorlar. mesela nedir. otobüs durağında bekliyorum? adı üzerinde otobüs durağı di mi? ne için bekliyorum otobüs için. peki taksici abimiz ne yapıyor? otobüs durağına gelip korna çalarak bizi etkilemeye çalışıyor. ama ben otobüs beklediğimden hiç muhattap olmuyorum taksici abiyle. ama o ısrarla selektör üstüne selektör korna üstüne korna çalmaya devam ediyor. işte o anlardan birinde olur da bu kornalardan etkilenip 'taksiiii gece tarifesiii binmeliiyiiim sarııı' diyerek taksiye yönelirim diye çok korkuyorum.

cidden büyük manyağım.

5 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

depik dedi ki...

küçük emrah şarkısı olum o

Adsız dedi ki...

iyice bozdu

littleiv dedi ki...

@ depik

hangi işarkı yav. çıkaramadım ben

@özkan

neyi bozdum olm

utided dedi ki...

gta daki gibi, kornaya giden hatun arıyor da olabilirler. aman dikkat..

Deniz Miray Petrini dedi ki...

879868968 yıl sonra yazıyorum farkındayım, fekkat yazdığın rezalet-i rüsfa ama bir o kadar da akılda kalıcı şarkı Emrah a ait (anasına ablasına yanında ne kadar dişi varsa itinayla tecavüz edilen şarkıcı emrah) mirkelam sever bir insan olduğumdan yazma geregi duydum:)

wibiya widget