Arabesk İhtiyacı


oluyo işte öyle bazen. insan arabesk dinleme ihtiyacı duyuyo. alıyosun biranı rakını şarabını neyse. açıyosun bilgisayarından en damarı, en arabeski. mutlu anında bile depresif moda giriyosun. ihtiyaç çünkü. sürekli mutlu sürekli neşeli olmuyo. sevgilin var, çok mutlusun, için kıpır kıpır, hayat dolusun ama bişey oluyo 'hadi!' deyip veriyosun kendini arabeske.

nedir arabesk deyince ilk akla gelen. müslüm'dür cengiz'dir daha kötüsü ebru gündeş'tir. ama işte normal zamanda 'ohaaa ebru gündeş dinleyen insan var lan' diyen kişi de aynı, elinde birası 'ne güzel söylemiş kadın yeaa' diyen de aynı kişi. anlık mod dediğimiz olay çok önemli. gerçi öyle bişey diyomuyuz bilmiyorum şimdi uydurdum çünkü. neyse.

arabesk de değişiyor gerçi. müslüm gürses mesela eskiden direk damardan girerdi. 'dünya tersine dönse vazgeçmem' diyen adam şimdi kenan doğulu'dan 'tutamıyorum zamanı'nı söylüyor. hem de ne söylemek. mükemmel yorumlamış. birayla bile enfes gitmekte.

bu postta böyle bi anda yazıldı. gayet güzel gitmekte her şey. yarınki projem bitmiş. yurdumdayım. pes oynayabilicek vaziyetteyim, güzel insanlarla mesajlaşabiliyorum hala. sevdiğim inslar yanımda. ama işte vücut istiyor arabeski. e bizde veriyoruz müslüm'ü. ne güzel söylüyor müslüm baba 'kal gittiğin yerde mutlu ol, ya da gel kalbimde tahta sahip ol'.

4 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Adsız dedi ki...

oo sevgiliniz mi var lidılayvi :)

littleiv dedi ki...

yok galiba..

Adsız dedi ki...

aga okumak zor geldi hehe

littleiv dedi ki...

olm güzel yazdım lan oku hehe

wibiya widget