South Park

Bu yaz ilk kez izlemeye başladım 4 adet 8 yaşındaki elemanı. hepsinin ayrı özellikleri var, bir araya gelince süper bir grup oluşturmuşlar. özelliklerinden bahsediyim bari. çünkü anlatarak öğrenilicek bişey değil south park. alın izleyin. 12.sezonda devam ediyolar.
kenny mccormick: ailesi çok fakirdir. bu sebeple yaz kış üzerinde turuncu montla gezer. bu sebeple konuşması pek anlaşılmaz. ağır sapıktır. kendisinden beklenmeyen şeyler yapar. en bilinen özelliği her bölüm ölmesi ve ertesi bölüm tekrar canlanmasıdır. ayrıca süper gülmektedir kendisi. yarar mütemadiyen.
eric cartman: favori karakterim. gerçi pek çok kişinin favorisi diye düşünüyorum zira onun olduğu sahnelerde kesin gülüyosunuz. 8 yaşında olmasına rağmen bildiğin büyümüş de küçülmüş. kendi menfaati için her şeyi anında satar. ses tonu harikadır. ayırca şişman değil iri kemiklidir. sıkılınca screw you guyz i'm goin home deyi gider. annesinden bişey isteyeceği zaman bir miiieeeeem deyişi var ki gülmekten ölürsünüz. kyle's mom is a bitch şarkısıyla listelere 1 numaradan girmişliği vardır. kendisi faşist ve ırkçıdır.

stan marsh: kyle'ın en iyi arkadaşıdır. 4'lü içerisinde kızlarla yakın ilişkide olan tek kişidir. wendy testaburger'ın sevgilisidir. ilk bölümlerde wendy ile konuşurken kusması ile hatırlanır. her bölüm sonunda hey guys i've learned something diyerek bölümden öğrenilmesi gerekeni özetler. her an gaza gelebilen bir babası vardır.

kyle broflovski: stan'in kankası kyle yahudi'dir. şaşırması sırasında ağzı süper bir hal alır (bkz: fotoğraf) kocaman kırmızı bonus saçları vardır. kardeşi ike şahsen en sevdiğim karakteri. şirin şey. en mantıklı karakterdir. cartman'ı pek sevmez.

2 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

AOE dedi ki...

bu yazıların resimlerle iç içe geçmesi de insanı çileden çıkarıyor.

littleiv dedi ki...

sorma müdür ya. çözemedim problemi neler denedim ama olmadı

wibiya widget