Parmaksız Eldiven



lütfen yargılamayın a dostlar. google görseller getirdi bana bu fotoyu. hiçbi kötü niyetim yok, neyse. konumuz parmaksız eldiven. hastayım bu alete. görüyorum, genelde kızlar takıyor bazen de erkeklerin ellerinde görüyorum. kıskanıyorum hep. bi kere erkek olayı değil, onu baştan söyliyim. öyle kıllı parmaklarla falan yarım parmaklı eldiven takılmaz lütfen. ama için için takmak da istiyorum.

süper kullanışlı bi alet bence. misal mesaj yazıcaksın. buz gibi de soğuk hava. bırak elleri burnun falan komple donmuş durumda. e çıkarıyorum elleri. parmaklar slowmotion hareket ediyor. yazamıyorum mesaj. işte bu anlarda aklıma düşüyor parmaksız eldiven. içten içe üzülüyorum. ama mahalle baskısından da korkuyorum. napalım deyip buz gibi havada mesaj yazıyorum. bunun erkekler için olanını da yapan büyük para kaldırır onu söyliyim.

son sözüm de aşağıdaki türde bir parmaksız eldivene. abicim bu olayın amacı elleri sıcak tutmak değil mi? e sen onu delikli yaparsan o hiç olmaz ki. amacından sapar. lütfen yaparsak kalın yapalım gövde kısmını. bak lütfen diyorum.




5 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

AOE dedi ki...

parmaklı çorap var ya, akıllara zarar olan, ona da değinebilirsin bir ara.

littleiv dedi ki...

aklımadır artık. geceleri rüyama giren bişey o da. korkunç.

Adsız dedi ki...

sadece kızlar giysin erkekler giymesin..

littleiv dedi ki...

kesinlikle katılıyorum. çirkin duruyo bi kere erkek elinde.

Adsız dedi ki...

parmağın kibarsa erkek bayan farketmez tak kardesim. resimler de güzel hani. bu resimler ve benzerlerini görüp fetiş olayına giren insan muhakkak olacaktır da. el bu boru mu tatlı oluo eldivenle. şahsen çıplaklığı pek sevmeyen biri olarak eldiven bayanlarda özellikle takılsın istiyorum ama resimlerdeki gibi tabii:))))

wibiya widget