Brad Pitt

Brad Pitt hakkaten yakışıklı adam. aynı zamanda iyi bir oyuncu ve kendisi angelina jolie'nin eşi. yaklaşık 17 tane çocukları var. ben de angelina ile evli olsam durmadan çocuk yaparım yargılamıyorum brad abiyi. ama kendisinin takdir ettiğim bir özelliği de çocuk yapmasının yanında son zamanlarda bol bol filmlerde oynaması. eh iyi oyuncu dedim, adam hakkını veriyor. şu 1 haftada brad pitt'in 2008 yılında oynadığı iki filmi de izleme fırsatı elde ettim. the curious case of benjamin button ve burn after reading. ilk filmde benjamin button ikincisinde de chad feldheimer karakterlerini oynuyor.


önce plaseyle başlayalım. burn after reading. cohen kardeşlerin filmi. çok zengin bir oyuncu kadrosu var ama maalesef filmi tanıtmıyorum. brad pitt'i karşılaştırıcam. bu filmde spor salonu antrenörünü canlandırıyor. tam bir tip. sürekli müzik dinleyip dans eden, heyecanlı, harekeli, telaşlı ve biraz beceriksiz bir karakter. filmde en çok sevdiğim adam oldu clooney'ler malkovic'ler varken. tam bi çılgın. hatta şöyle diyebilirim film sırf onun için bile izlenebilir. ilginç bi film ama benjamin button'ın yanında ezildi.

filmi izlemeyen okumasın dicem de okursunuz heralde ama çok bişey kaybetmezsiniz notu:
brad pitt'in vurulma sahnesi inanılmazdı. beklenmedik yerde geldi, suratı güldürdü ama öldü lan adam.

gelelim favoriye yani benjamin button'a. öncelikle süper bir film. yani buna 10, burn after reading'e 8 verdim baştan belirtiyim. senaryosu enfes. tabii pitt'in oyunculuğu da. filmde zaman geçtikçe yaşlandığından orta yaşlı halinden gençliğine hatta bebekliğine kadar görüyoruz brad abiyi. sanırım bu filmdeki rolü çok daha zordu çünkü bir insanın her yaşını oynamak harbi oyunculuk ister. e brad pitt'te de bu varmış ki başarıyla oynamış.

iki filmdeki brad pitt'i karşılaştırısam burn after reading'tekine 8, benjamin button'dakine 9 veriyim. 1 puanı kırma sebebim de daha iyi oynayabileceği film opsiyonu. zor durumda kalmak istemem.

8 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Adsız dedi ki...

cok tatli yazmissin.. gercekten acayip katiliyorum.. her sey gonlunce olsun, oke grsrz optm bye..

littleiv dedi ki...

teşekkürler edasu.

depik dedi ki...

ne lan kendi kendine yazıyon edasu falan diye. ahahahaha

imza: ışılsu

littleiv dedi ki...

ahahah ben yazmadım da yazanın bi erkek olduğundan eminim. sonuçta bi edasu benim blogu niye okusun di mi? saçma ahaha

imza: ipeksu (ipeksi gibin)

Adsız dedi ki...

ne de güzel anlatmışsın gerçekten ama ben edasudan daha güzelim beni seç beni seç. ihihi mihihi kib, grşz, öptm, bye

littleiv dedi ki...

teşekkürler meyvesuyu. ay pardon meyvesu.

Adsız dedi ki...

Süper yazı olmuş. Eline sağlık.

littleiv dedi ki...

teşekkürler sadece su

wibiya widget