Beyaz bir sayfa






bildiğin ilkokul hatıra defterine döndürmeyelim beyaz sayfa falan. ama ilk deneme pek hayırlı olmamıştı blog adına. şablon falan pek bi fenaydı. anasınıfı çocuğuna verseler daha iyisini yapardı tahminimce. neyse geçti o günler.

arada spor blogu hazırladım güzel tepkiler aldım ne güzel yazıyosun diye. sonra bi gün arkadaş 'olum sen bunu yazıyosun da ne geçiyo eline' gibi bişey söyledi. lan dedim harbi ha niye yazıyorum spor falan. bildiğin tuncay chelsea'ye gidicek memo 45 sayı attı falan gibi şeyler yazıyodum. yaratıcılık 0 yani. hani dedim google adsense olur para kazanırım reklamlardan. google'da olmaz dedi senin site bizi geliştiremez. hayır sanki google'ı ben kurtarıcam. 3 5 bişey atsalar devam ederdim de neyse.

şimdi bu blogu yazmaya devam edicem. ilk plan böyle genel yazılar tespitler falan. sporu karıştırmayı düşünmüyorum. bilimum sözlüklerde yazıyorum zaten. 'aragones dede lan kıh kıh kıh gibi'. yorum yapmanızı istiyorum. yıldızlı oy şeysi koydum. oy falan verin. tek sorun sürekli takip edilmicektir tahminimce. o yüzden duyanlar çevresine falan söylesin. bak gelecek vaadden bi blog var takip edelim. sık kullanılanlarımıza ekleyelim hatta blogu izleyelim kalabalık görünsün diye çeşitli dedikodular çıkarılabilir. hadi bakalım.

2 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Adsız dedi ki...

tebrik ederim efendim.. insallah kalici olur girdigi yerde..

littleiv dedi ki...

teşekkürler hacı fehmi bey.

wibiya widget