14 Şubat

e bişeyler yazmasam olmaz sevgililer günü ile ilgili. herhangi bir 14 şubat'ı sevgilisiyle geçiren biri olamayışımdan dolayı benim için pek bişey ifade etmez 14 şubat. bu sene değişen bişey var mı? tabii ki hayır (yazar burda bayan okuyucularına sesleniyor).

13'ten 15'e atlayalım, 14 şubat iptal olsun, sevgililerin allah belasını versin (sonuncuyu diyen hayvan) şeklinde cümleler kuran pek çok insan var etrafta. ben o tayfadan değilim. sevenler sevişsin kardeşim nedir yani. hayır zaten sürekli yolda falan sevişme içindeler. bu günde daha bir performans falan mı bekleniyor nedir onu tam çözemedim. bakın gençbayanlar erkek arkadaşlarınızda bugün özel performans beklemeyin. ha hediye falan alsınlar. almayınca çıngar çıkarabilirsiniz. mesela kalp şeklinde yastık. eheh. bak onu alan adamdan da ayrılabilirsiniz bence. o ne lan. yaratıcılık 0. yani ileride 'ya haldun koltuğu şuraya mı alsak' diye sorduğunuzda suratınıza bön bön bakarlarsa bu yazımı hatırlayın. ha okuyan 3 kişi falan var galiba ama olsun. gerçi onlar da erkek, kahretsin.

ha ben bugün napıcam ondan bahsediyim. galatasaray maçı ile başlayan tv maratonu günün her saati dolu olucak şekilde sürekli tv karşısında geçicek. arada yemek falan yenir. blogumu güncellerim çok okuyan varmış gibi (ühühü okuyun lan işte) .akşam disko kralı var. gece 3''ten sonra da all-star weekend etkinlikleri başlıyor. ondan sonrası gayet güzel olucak.


gelelim fotoğrafa. slav ırkı gerçekten güzel. bu güzellik de çek cumhuriyetinden. olsa bi tane şöyle. maç izlesek falan beraber. çok hoş olur bence. slav olmasa da olur. hatta düşündüm futbolla ilgisi olmasa da olur. eheh iyice 'nefes alsın yeter'e bağladım ya olayı tiksindim kendimden. neyse sevgililerin 14 şubat'ını kutluyorum ve yazıma son verirken bir klasik ile kapatıyorum.
inanılmaz yaratıcı

2 yorum var. oy verme şeysi yok yorum için tıklat:

Adsız dedi ki...

sevene her ayın 14 ü hatta hergün sevgililer günü arkadasım palavra gerisi ne öyle kırmızı donlar, pastalar, çiçekler, böcekler falan. ben hergün seviyorum sevgilimi param varsa da hergün alırım hediye yani.

littleiv dedi ki...

yürü be sametim :)

wibiya widget